Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Letný šalát hotový za pár minút, ktorý podporí aj chudnutie: Pripravte si ho podľa Zuzany Vačkovej
Zdielať na

Letný šalát hotový za pár minút, ktorý podporí aj chudnutie: Pripravte si ho podľa Zuzany Vačkovej

Zdroj: Instagram/zuzanavackova

Populárna herečka Zuzana Vačková dobre vie, čo jesť, aby ste prebytočné kilogramy ľahko zhodili. Sama pozná množstvo chutných jedál, pomocou ktorých sa vám aj naozaj podarí schudnúť. Tento je jeden z nich.

Obľúbená herečka patrí do tej skupiny žien, na ktorú sa kilá ľahko nalepia. Ak chce byť štíhla, musí cvičiť a správne sa stravovať. A že to naozaj funguje, dokázala už viackrát práve na sebe!

Ja som schudla už 7 kg a nemám pocit že sa obmedzujem. Chce to samozrejme úsilie aj z mojej strany, ale ich podpora a vedenie mi prináša výsledky," priznala v minulosti Zuzana ohľadne odborníkov, ktorí jej pomohli so zmenou stravy. Vačková vsadila na pestré a chutné jedlá, ktoré si doma pripravuje a jednotlivé recepty zverejňuje na instagrame, aby ich mohli ženy vyskúšať. Jedným z nich je aj letný šalát, ktorého základom tvoria zelerové stonky. A práve tie sú neskutočne zdravé a majú mnohé super účinky na ľudské telo. Zlepšujú trávenie, podporujú chudnutie, potláčajú zápaly v tele, znižujú krvný tlak...

Ingrediencie:

  • zelerové stonky
  • vajce
  • biely jogurt
  • tuniaková konzerva
  • šťava z citróna
  • soľ

Postup:

Zelerové stonky nakrájajte, pridajte k nim uvarené a nakrájané vajíčko. Premiešajte, pridajte tuniaka, citrónovú šťavu, osoľte a na záver zalejte bielym jogurtom. Dobre premiešajte a môžete jesť! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Vackova (@zuzanavackova)

Súvisiace články

Najčítanejšie