Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kvôli chorobe zrušila koncertné turné, ale bojuje ďalej: FOTO Celine Dion so synmi vás chytí za srdce
Zdielať na

Kvôli chorobe zrušila koncertné turné, ale bojuje ďalej: FOTO Celine Dion so synmi vás chytí za srdce

Zdroj: Profimedia

Spevácka diva v minulom roku priznala, že trpí vzácnou nevyliečiteľnou chorobou, kvôli ktorej musela zrušiť aj dlho pripravované koncertné turné. Celine sa však nevzdáva, a najmä kvôli milovaným synom sa snaží bojovať.

Po stále pribúdajúcich zdravotných problémoch si Celine Dion (55) vypočula od lekárov krutú diagnózu. Diagnostikovali jej neurologickú chorobu známu ako "syndróm stuhnutého človeka". Toto vzácne ochorenie spôsobuje, že sa človek postupne akoby menil na sochu a postihuje 1 človeka z milióna. Prejavuje sa kŕčmi, stuhnutosťou a bolesťami.

Hoci sa Celine po tomto ortieli stiahla do ústrania, rozhodne sa nevzdáva a dokonca verí, že sa ešte postaví na pódium a bude spievať, píše people.com.

Kanadská speváčka, ktorá nedávno zrušila všetky koncerty zatiaľ do apríla 2024, vraj robí všetko, čo môže, aby sa vrátila na pódium.   

"Pri práci s lekármi robí všetko, čo môže, pretože túži opäť vystupovať. Vôbec sa nevzdala. Dúfa, že dostane všetky problémy s touto chorobou pod kontrolu, aby mohla opäť spievať, pretože spev je jej život a svoje publikum miluje," prezradil overený zdroj pre magazín People

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Okrem lásky k hudbe a spevu sú pre ňu najväčšou motiváciou pri boji s chorobou jej milovaní synovia. 22-ročný René-Charles a 12-ročné dvojčatá Nelson a Eddy sú zdrojom jej radosti.  

"Céline svojich chlapcov jednoducho veľmi miluje. Sú úžasní. Poskytujú jej všetku podporu a lásku, ktorú potrebuje," dodal zdroj zo speváčkinho okolia. Držíme jej palce!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie