Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hlboko veriaca Mária Bartalos šokovala svojich kolegov: Takto sa pustila do homosexuálov!
Zdielať na

Hlboko veriaca Mária Bartalos šokovala svojich kolegov: Takto sa pustila do homosexuálov!

Vzdala sa slušne rozbehnutej hereckej kariéry a dnes žije v ústraní. Po tom, ako sa vydala, našla Mária Bartalos vieru v Boha a je z nej príkladná kresťanka, ktorej názory mnohých prekvapili.

Hrávala v seriáloch, filmoch a bola jednou z nádejných mladých herečiek, ktoré mali pred sebou sľubnú kariéru. Mária však dala prednosť rodine a pokojnému životu ďaleko od šoubiznisu a po svadbe sa z nej stala hlboko veriaca. 

​Pred pár dňami dokonca cez svoj instagram oznámila, že sa práve prostredníctvom sociálnych sietí bude snažiť presvedčiť ľudí, aby našli vieru v Boha. Mnohí ju v tomto rozhodnutí podporili, no našli sa aj takí, ktorí si neboli úplne istí, či aj Bartalos bude tolerantná k rôznym menšinám a inakosti. Aj preto sa jej herecký kolega Marián Mitaš opýtal, či lásku dvoch žien alebo mužov považuje za rovnakú lásku, ako je tá medzi mužom a ženou. "Od Boha určite nie. Boh má jasné stanovisko, po preštudovaní Biblie človek sám zistí, aké sú požehnania a odmeny od Boha, pokiaľ bude jeho nariadenia rešpektovať a aké sú kliatby v prípade, ak nie... Ľudom, ktorých stvoril, dal z lásky aj možnosť voľby, slobodu, aby spravili rozhodnutie, či budú počúvať na jeho slovo alebo sa podriadia diablovi. Väčšina ľudí podlieha tej druhej možnosti, niektorí bez toho, že by si boli toho vedomí...Človek môže nájsť skutočný zmysel života len v niečom, čo nás samotných presahuje a nie je závislé na našich emóciách a pocitoch, ktoré dokážu človeka manipulovať. Ale je udavačom objektívneho štandardu, podľa ktorého vieme jasne zadefinovať, čo je dobré a čo je zlé. V opačnom prípade to bude len výplod našej fantázie, či zhluk rôznych názorov, z ktorých si vydedukujeme nejaký náš subjektívny názor na danú vec," nechala sa počuť Mária. Nesúhlas s jej vyhrotenými názormi už na instagrame vyjadrila aj herečka Kristína Kanátová, ku ktorej sa pridali ďalší... Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie