Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dobitá kráska z Nákupných maniačok: Má už náhradu za násilníckeho expriateľa?
Zdielať na

Dobitá kráska z Nákupných maniačok: Má už náhradu za násilníckeho expriateľa?

Zdroj: TV JOJ

Ráchel, ktorá sa zviditeľnila aj v Nákupných maniačkach, si za ostatné týždne prešla peklom. Po tom, ako ju expriateľ zbil, utiekla zo Slovenska. Z hororu, ktorý na vlastnej koži zažila, sa však celkom rýchlo pozbierala...

Rachel sa objavila v relácii Bez servítky a zažiarila aj v Nákupných maniačkach. Ostatné týždne pútala pozornosť najmä búrlivým milostným vzťahom s moderátorom prezývaného Tomy Kotty. Hoci pôsobili ako šťastný pár, opak bol pravdou!

Tommy svoju dnes už expriateľku do krvi zbil a zdemoloval jej byt. Až po tomto brutálnom útoku kráska verejne priznala, čo pri ňom zažívala a ako sa k nej správal. "Nikdy som nemyslela, že sa takáto vec stane práve mne..." priznala bez okolkov. Po bitke dredatá kráska utiekla zo Slovenska, aby všetko spracovala. Vyzerá to tak, že sa jej to aj celom úspešne podarilo. "Viem, že som urobila správnu vec a cítim sa fakt dobre. Nechýba mi a viem, že človek, ktorého som ľúbila, tak to nebola realita, ale len jeho nejaká maska, ktorú vydržal hrať chvíľku a potom sa ukázal presne aký je," opísala Ráchel to, ako sa vysporiadala s rozchodom. Milovníčka módy tiež priznala, že nový vzťah teraz nehľadá a chce zostať čo najdlhšie sama. Plánuje si totiž užívať život bez muža... "Mám spoluprácu so sexshopom a doma hračky, takže už nenechám žiadneho chlapa, aby mi zničil môj pokoj," dodala s úsmevom. 

TV JOJ

instagram/rachellkka

Súvisiace články

Najčítanejšie