Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Miluje pizzu aj víno, no nikdy nepriberie! Carrie zo Sexu v meste pozná recept na štíhlosť
Zdielať na

Miluje pizzu aj víno, no nikdy nepriberie! Carrie zo Sexu v meste pozná recept na štíhlosť

Zdroj: Profimedia

Je to neuveriteľné, ale obľúbená americká herečka váži už desiatky rokov úplne rovnako. Darí sa jej udržiavať štíhlu postavu a to aj napriek tomu, že si veľmi rada dopraje aj dobré a občas aj kalorické jedlo.

Napriek tomu, že nepodľahla skrášľujúcim zákrokom, vyzerá 58-ročná Sarah Jessica Parker stále fantasticky a roky si udržiava rovnakú hmotnosť a pevnú postavu. Ako sa jej to darí?

Seriálová Carrie Bradshaw sa stala doslova ikonou a vzorom pre mnoho žien a dievčat. Hoci od natáčania kultového seriálu ubehlo veľa rokov, jej predstaviteľka sa takmer nezmenila. Pri svojej výške 165 centimetrov váži už desiatky rokov rovnako a to 56 kíl. Možno vás to prekvapí, ale herečka si neodopiera ani pizzu, obľúbené syry, cestoviny, alebo slaninu či zmrzlinu. Aby po takýchto jedlách nepriberala, musí dodržiavať niekoľko pravidiel, informuje portál eatthis.com.

Stále v pohybe

Dokonalú postavu, ktorú by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie dievčatá, nemá úplne zadarmo. Stojí za ňou totiž tvrdá drina, hodiny strávené v posilňovni, ale aj pilates či joga. Sarah nedá dopustiť ani na prirodzený pohyb a snaží sa chodiť čo najviac peši. 

Výživná a pestrá strava 

Slávna herečka nedodržiava jednu konkrétnu diétu, ale kombinuje niekoľko typov diét dohromady. Nadchla sa napríklad pre Atkinsonovu diétu, stredomorskú diétu a diétu zo South Beach inak známu ako Hamptonova diéta. Kombinácia viacerých diét dohromady dáva herečke možnosť zaradiť do jedálnička veľa zdravých potravín a skladať si jedálniček presne tak, ako jej najviac vyhovuje. 

Jej strava sa skladá predovšetkým z chudých bielkovín, ktoré dopĺňa poriadnou dávkou ovocia a zeleniny. Naopak sa v jej jedálničku nenachádza prakticky žiadny spracovaný cukor, nekonzumuje ani biely chlieb a ryžu a snaží sa obmedziť aj príjem sacharidov. Pokiaľ sa dostane do fázy, kedy potrebuje trochu schudnúť, vyradí väčšinu sacharidov, kým nedosiahne ideálnu váhu.

Pizza, hamburger aj klobása

Seriálová Carrie prezradila, že si bez výčitiek raz za čas dopraje aj niečo nezdravé a kalorické ako napríklad hamburger, cestoviny, pizzu alebo klobásku či dobré víno alebo miešaný drink. 

Sarah totiž zastáva názor, že si môže dať prakticky čokoľvek, ak to nebude preháňať a dopraje si to s mierou. Úplné zakazovanie a vynechávanie niektorých jedál podľa nej neprospieva ani psychickej pohode, bez ktorej určite nikdy neschudnete. 

Niečo na tom rozhodne bude, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Insight Magazine (@_insightmagazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie