Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Má peknú tvár, no jej telo naháňa strach aj mužom: Takéto ženské nohy ste ešte určite nevideli!
Zdielať na

Má peknú tvár, no jej telo naháňa strach aj mužom: Takéto ženské nohy ste ešte určite nevideli!

Zdroj: Profimedia

Fitness influencerka v minulosti zažila aj šikanu, no dnes propaguje najmä pozitívny prístup k vlastnému telu. Jej krivky sú neprehliadnuteľné a hoci ju mnohí kritizujú, ona je na svoje svalnaté telo pyšná.

Fitness influencerka Rahki Giovanni sa pýši tým, že má vraj najsilnejšie nohy na Instagrame a dokáže nimi rozdrviť melón tak, akoby to bola bobuľka hrozna. Okrem svalov tiež oplýva sebaláskou a pozitívnym prístupom k telu, čo sú hodnoty, ktoré sa po svojich negatívnych skúsenostiach so šikanovaním snaží propagovať aj medzi svojimi fanúšikmi.

Keď Rahki dospievala, neustále sa stretávala so šikanou iba preto, že bola príliš veľká a príliš svalnatá, čo ju nesmierne zraňovalo. Cítila, ako na ňu doliehajú spoločenské štandardy krásy, čo často vedia k poruchám stravovania a rôznym psychickým problémom.   

Našťastie, keď dozrela a začala objavovať svoju lásku k fitness a vzpieraniu, uvedomila si, že namiesto toho, aby sa za svalnaté telo hanbila, môže byť na neho hrdá! 

Profimedia

Cvičenie sa stalo jej tajnou zbraňou, telo jej nástrojom na silu a posilnenie. Rahki je dnes dokonca úspešnou osobnou trénerkou, youTuberkou a influencerkou a je inšpiráciou pre každého, kto chce uspieť vo svete fitness a vzpierania. 

Okrem spomínaných aktivít je Rahki tiež fitness modelkou, príležitostnou herečkou a majiteľkou firmy, no popri tom všetko je už aj milujúcou mamou malého syna. Objavila sa v hudobných videách, reklamách a televíznych reláciách a momentálne pracuje na spustení vlastnej fitness značky.  

Napriek svojim úspechom zostáva Rahki pokorná a svoje posolstvo sebalásky vždy kladie na prvé miesto.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie