Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Belohorcová ukázala FOTO s manželom, ľuďom TO hneď udrelo do očí: Vyzeráte ako z domáceho porna!
Zdielať na

Belohorcová ukázala FOTO s manželom, ľuďom TO hneď udrelo do očí: Vyzeráte ako z domáceho porna!

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Zuzana vyzerá aj tri roky pred päťdesiatkou fantasticky a svojou top postavičkou sa rada chváli aj na sociálnych sieťach. Tentokrát zverejnila aj niekoľko záberov s manželom, z ktorých fanúšikovia zostali tak trochu zaskočení...

Niekdajšia moderátorka šteklivých relácií Zuzana Belohorcová (47), si život s rodinou v španielskom Tenerife užíva plnými dúškami, o čom svedčia aj jej fotografie, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach.

Zuzana Belohorcová už niekoľkokrát povedala, že miluje slnko a more a aj preto si pre život s milovanou rodinou vybrali práve ostrov, kde si slnkom zaliate pláže môžu užívať do sýtosti. Keďže Zuzana na svojej postave poctivo maká, môže sa stále chváliť dokonalými krivkami, ktoré má snáď ešte krajšie a pevnejšie ako za mladších čias.  

Najnovšie potešila fanúšikov fotografiami v miniatúrnych bikinách, ktoré zakrývajú naozaj len to najnutnejšie. Kým mnohí jej písali komplimenty na to, ako perfektne schudla a vyformovala si telo, iní komentovali ďalšie zo série záberov, na ktorých bola aj s manželom.

Je jasné, že ide o vtipné a nepripravené momentky, no možno si ich predsa len mohli nechať v súkromnom archíve. Podľa väčšiny totiž nie sú príliš vydarené a ani vkusné...   

“Máte super postavu, ale tá tretia a štvrtá fotka je poriadne nevkusná,” napísala jedna z komentujúcich.   

“To sú celkom uletené fotky. Ako nejaký nepodarený pokus na domáce porno,” napísala ďalšia a mnohí s ňou súhlasili.   

Ktovie, možno sa iba dobre zabávali a niečo podobné sa snažili aj napodobniť. Zuzana totiž vyzerá tak trochu ako gumená Anča a navyše to pôsobí, akoby ju manžel nedokázal uniesť... Nuž, nás dobre pobavili a Zuzke dávame palce hore, že ani po kritike fotografie neodstránila!   

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie