Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Niekdajšia herecká hviezda Mária Bartalos šokuje priznaním: Je z nej motivátor k životu s Bohom!
Zdielať na

Niekdajšia herecká hviezda Mária Bartalos šokuje priznaním: Je z nej motivátor k životu s Bohom!

Mária Bartalos zažiarila v kinohite Trhlina a dnes by z nej mohla byť jedna z top mladých slovenských herečiek. Kariéry sa však vzdala, vydala sa a dnes je z nej vzorná kresťanka. To nie je všetko!

Odkedy sa Mária vydala, našla vieru v Boha. S manželom sa netaja tým, že sú hlboko veriaci a spoločne už absolvovali nejednu verejnú prednášku o viere. Vyzerá to tak, že éterická kráska konečne našla svoje pravé  poslanie...

​"Dospela som k zmene, ktorá tu nastane a cítim sa povinná vám o nej dať vedieť. Tí, čo ma sledujete, viete, že som kresťanka. Budem úprimná a poviem vám, že dlho som sa modlila za to, čo s týmito soc. sieťami, pretože už ma nebavia ako kedysi. Moja pozornosť sa preniesla úplne inam. A trvalo to síce dlhšie, ale riešenie prišlo. Ak tu mám naďalej byť, chcem, aby moja aktivita mala vyšší zmysel. Preto tu budem pre vás…ako motivátor k životu s Bohom," zverila sa matka dvoch detí na instagrame. Hoci sa celý život považovala za veriacu, vyzerá to tak, že skutočne hlbokú vieru našla až pred pár rokmi. "Uplynulo 5 rokov odkedy sa zo mňa stal nový človek a týchto päť rokov sa ani nedá porovnať s tými 23 rokmi pred nimi. Ak si niekto myslí, že život bez Boha je “o dosť lepší”, zaručene pravý život s Bohom ešte nezažil. Je to podľa mňa to najvzrušujúcejšie, čo človek môže na zemi zažiť. A rada vám to budem svojimi malými životnými svedectvami dokazovať," priznala Bartalos, ktorá sa takto bude snažiť o to, aby čo najviac ľudí presvedčila o svojej pravde. 

Súvisiace články

Najčítanejšie