Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Mladá slovenská herečka šokuje: Dnes žije v ústraní, modlí sa a je z nej príkladná kresťanka
Zdielať na

Mladá slovenská herečka šokuje: Dnes žije v ústraní, modlí sa a je z nej príkladná kresťanka

Zdroj: Instagram/maria.bartalos

Mária Bartalos mala poriadne našliapnuté stať sa novou hereckou hviezdou. Zatiaľ to vyzerá tak, že pred herectvom dostala prednosť rodina a kresťanská viera.

Bartalos zažiarila v seriáloch a najmä v kinohite Trhlina a mnohí jej predpovedali sľubnú kariéru. Mala totiž charizmu a éterických vzhľad, ktorý sa každý deň nevidí. 

Ako si na nakrúcanie filmového hitu Trhlina spomínajú herci, medzi nimi aj Mária Bartalos?

​Kráska však dala pred kariérou prednosť rodine. Pred troma rokmi spoznala tanečníka Adriána, do ktorého sa bezhlavo zamilovala. Po krátkej známosti sa dokonca zobrali a dnes už vychovávajú spoločného synčeka Noela. Bol to práve tajný sobáš, ktorý mnohých z jej okolia šokoval. A hoci nikto neveril, že im vzťah po takej krátkej známosti aj vydrží, dvojici to stále klape. Ako je to možné? Spája ich hlboká viera v Boha!

“Už tri roky ma miluje. A dal mi viac, ako som si kedy od života pýtala...Som vďačná, najviac vďačná. A ďakujem práve Bohu, že ma s mojím Adriánom spojil. Neveriaci ľudia na modlitby neveria. Neveria, že fungujú a nevedia, akú má silu modlitba zo srdca. Na začiatku roka 2018 som sa modlila, aby som našla pokoj, istotu a lásku. Adi mi neskôr po našom zoznámení prezradil, že sa modlil, aby našiel ženu na celý život. A moja kamarátka Lucka, s ktorou sme mali dlhé a hlboké rozhovory o živote a láske, sa za mňa modlila, aby som našla muža, ktorý sa stane mojím manželom. Netrvalo to dlho a našli sme sa. Všetci sa prekvapili, keď sme pár mesiacov na to oznámili našu svadbu, je ťažké tomu rozumieť a vysvetliť tú istotu, ale vedeli sme, že naše spojenie je Jeho dokonalým dielom,” vyzvala sa Mária verejne. Bartalosovci netaja, že sú hlboko veriaci a v tomto duchu žijú a vychovávajú aj svojho syna. Pre Máriu je rodina na prvom mieste a herectvo išlo úplne bokom. Ktovie, čo urobí, ak príde tá správaná ponuka, ktorej nebude vedieť odolať...

Súvisiace články

Najčítanejšie