Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Podstúpila 43 plastických operácií, aby vyzerala ako Barbie: Jej aktuálny vzhľad desí ľudí!
Zdielať na

Podstúpila 43 plastických operácií, aby vyzerala ako Barbie: Jej aktuálny vzhľad desí ľudí!

Zdroj: Instagram/dalia_naim1

Túžila vyzerať ako dokonalá ikonická bábika, no namiesto toho pripomína skôr hororovú zombie postavičku. Keď ju uvidíte, nebudete chápať, že po tomto naozaj túžila...

Rodáčka z Bagdadu Dalia Naeem (29) minula tisíce na to, aby sa čo najviac podobala na bábiku Barbie. Mnoho ľudí ju dokonca nazývalo „iracká Barbie,” no po ďalších a ďalších plastikách začala vyzerať naozaj desivo, píše brightside.me.

Dalia je v Iraku známou moderátorkou a herečkou a na sociálnych sieťach má obrovské množstvo fanúšikov. Nikdy sa netajila tým, že podstúpila desiatky zákrokov, aby si vylepšila vzhľad a priblížila sa výzoru sexi bábiky.  

Ľudia však v poslednej dobe zostali z jej vzhľadu zhrození a píšu jej, aby s plastikami prestala, pretože vyzerá desivo a absolútne sa na seba nepodobá. Niektorí jej dokonca napísali, že už nevyzerá ako Barbie, ale skôr ako zombie.

Dalia si z kritiky hejterov nič nerobí a vraj sa sústreďuje na to, aby našla dobré kliniky, na ktorých by mohla absolvovať ďalšie vylepšenia. V niektorých jej totiž ďalšie zákroky odmietli spraviť. Nuž, ani sa im nečudujeme...    

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andréia Matos (@rainhamatos)

Súvisiace články

Najčítanejšie