Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bruce Willis vás v novom VIDEU dojme k slzám: Takto vyzerá akčný hrdina v súkromí
Zdielať na

Bruce Willis vás v novom VIDEU dojme k slzám: Takto vyzerá akčný hrdina v súkromí

Zdroj: SITA

Rodina Bruca Willisa robí všetko pre to, aby bývalý akčný hrdina mal aj s chorobou čo najnormálnejší život. Každý jeden deň sa s ním snažia čo najviac užiť...

Willisova rodina už dávnejšie verejne priznala, že Bruce je vážne nemocný, preto musel skončiť s herectvom. Až neskôr vysvitlo, že niekdajší akčný hrdina trpí istou formou demencie. Tá úplne zmenila jeho život!

​Napriek tomu, že to už nie je úplne ten istý muž, ktorý býval, sa jeho manželka snaží o to, aby mal čo najnormálnejší život. Navyše chce, aby si jeho najbližšia rodina pamätala Bruca takéto, aký kedysi býval. Aj preto Emma Heming svojej dcére Mabel k 11. narodeninám vytvorila kompiláciu videí a fotografií, na ktorých sú zachytené práve šťastné chvíle Bruca a Mabel. 

"Krásne 11. narodeniny Mabel Ray. Tvoja energia je nákazlivá. Svojím úsmevom a vrelosťou dokážeš rozsvietiť celú miestnosť. je krásne byť svedkom toho, ako svoju rodinu veľmi miluješ, ako sa o ňu zaujímaš, ako udržuješ kontakt so svojimi priateľmi. Nikdy neprestávaj žiariť, láska moja," odkázala jej mam Emma prostredníctvom sociálnych sietí.

Súvisiace články

Najčítanejšie