Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bruce Willis bojuje s demenciou, no jeho manželka sa nevzdáva: TOTO je ich nová nádej v liečbe
Zdielať na

Bruce Willis bojuje s demenciou, no jeho manželka sa nevzdáva: TOTO je ich nová nádej v liečbe

Zdroj: Instagram/DM

Keď rodina Bruca Willisa pred pár dňami priznala, že stále populárny herec trpí zriedkavou formou demencie, mnohým fanúšikom ostali oči pre plač. Jeho manželka sa však nevzdáva a robí všetko pre to, aby mu pomohla.

Willisova rodina už pred časom verejne priznala, že Bruce je vážne nemocný, preto musel skončiť s herectvom. Až oveľa neskôr vysvitlo, že niekdajší akčný hrdina trpí istou formou demencie. Tá sa prejavuje stratou sebakontroly a hygienických návykov, ale aj rôznymi emočnými poruchami...

​Hercova manželka Emma neváhala a svojej láske je čo najviac oporou. Aj preto mu zohnala špecialistku na demenciu, ktorá je vo svojom obore tá najlepšia. A tá Emme nielen vysvetlila, ako hercovi pomôcť, ale aj to, ako je aktuálne na tom. "Odviedla naozaj pozoruhodnú prácu pri poskytovaní podpory Bruceovi, pretože jeho schopnosti sa zmenili a on dostáva presne to, čo potrebuje, aby mohol dobre žiť. Frontotemporálna demencia nie je nikdy jednoduchá, ale so správnym prístupom a podporou sa skutočne dá ďalej žiť," priznala odborníčka Teepa Snow.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Súvisiace články

Najčítanejšie