Jedna surovina zmení klasiku na delikatesu: Vyskúšajte mega chutnú veľkonočnú nátierku
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)
Varené vajíčka a recepty z nich k Veľkej noci jednoducho patria. Ak sa chystáte pripravovať z nich napríklad nátierku, vyskúšajte do nej pridať jednu ingredienciu navyše, výsledok vás prekvapí!
Nátierky, šaláty či plnky z varených vajec, to všetko je neodmysliteľnou súčasťou sviatkov jari. Vyskúšajte recept na vajíčkovú nátierku, do ktorej však namiesto masla ide jedno zrelé avokádo. Chutí naozaj výborne, je zdravá a na sviatočnom stole bude vyzerať perfektne!
Avokádovo-vajíčková nátierka
Ingrediencie:
- 1 zrelé avokádo
- 2 vajcia
- 2 PL čerstvý syr Lučina
- 1 ČL horčica
- 1 mladá jarná cibuľka
- soľ
- citrónová šťava
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Postup:
- Vajíčka uvaríme na tvrdo.
- Žĺtky vyberieme a rozpučíme vidličkou spolu s avokádom, lučinou a s horčicou. Pridáme najemno nakrájanú cibuľku, nakrájané bielka a dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
- Môžeme pridať aj čerstvé bylinky. Natrieme na čerstvý chlebík, prípadne na jednohubky a podávame ozdobené so zeleninou podľa chuti.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame