Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Divoké večierky, alkohol, aj potraty: TOTO ste o Baby z Hriešneho tanca asi nevedeli!
Zdielať na

Divoké večierky, alkohol, aj potraty: TOTO ste o Baby z Hriešneho tanca asi nevedeli!

Zdroj: Profimedia

V dnes už kultovom filme bola najskôr úplne nenápadná, nesmelá a neskúsená, no v realite prežívala poriadne divokú mladosť. Tušili ste, čo všetko stihla herečka zažiť už v tínedžerskom veku?

Od premiéry kultového filmu Hriešny tanec ubehlo už viac ako 30 rokov, no stále ho zbožňujeme, však? Nenechajte si ho ujsť už tento piatok o 22:55 na JOJke!

Baby nikdy nesedela v kúte

Jennifer Grey (63) alias Frances Houseman, ktorú preslávil najmä notoricky známy film Hriešny tanec, si zažila poriadne rušné a divoké dospievanie. 

K herectvu mala blízko v podstate už od detstva, keďže sa narodila do známej hereckej rodiny. Jej matka bola úspešnou speváčkou a herečkou, no kariéry sa neskôr vzdala kvôli deťom. Jej otec Joel Grey získal dokonca Oscara za film Kabaret v roku 1972. Jennifer sa tak veľmi skoro začala pohybovať medzi hollywoodskou smotánkou, navštevovala najexkluzívnejšie bary a večierky, kamarátila sa napríklad s Madonnou, Johnnym Deppom či Andym Warholom. 

Divoký život Jennifer Grey, nikdy nekončiace party, veľa alkoholu a sexu, viedli k tomu, že ešte v tínedžerskom veku sa musela popasovať so sexuálne prenosnými chorobami a podstúpila tiež dva potraty, k čomu sa priznala až neskôr. 

"Nemala by som svoj život, nikdy by som nemala skvelú kariéru, nemala by som nič,“ citoval herečku magazín People. Jennifer dodala, že pritom po deťoch vždy túžila, len si to jednoducho nevedela predstaviť v takom mladom veku. Svoju jedinú dcérku Stellu nakoniec porodila až ako 40-ročná. Jej otcom je herec Clark Gregg, s ktorým žila dlhých 19 rokov, no nakoniec sa pred pár rokmi rozviedli. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifergrey)

Plastiku oľutovala

V roku 1989 sa Jennifer rozhodla pre výraznú zmenu a podstúpila plastiku nosa, s ktorého tvarom nebola nikdy spokojná. Síce jej to vtedy zvýšilo sebavedomie, no jej popularita a filmové ponuky sa rapídne znížili. Nezabudnuteľná Baby po rokoch priznala, že nechať si odstrániť svoj typický výrazný nos bola veľká chyba, ktorú oľutovala.

"Na operačnú sálu som išla ako slávna herečka a odchádzala som z nej ako niekto úplne neznámy," vyjadrila sa herečka v minulosti.

Bolo už neskoro, keď si sympatická herečka uvedomila,  že práve vďaka svojmu zdanlivému nedostatku bola nielen žiadaná, ale aj poznávaná fanúšikmi. Po plastike totiž sama priznala, že sa na seba už vôbec nepodobá…  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifergrey)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifergrey)

Súvisiace články

Najčítanejšie