Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nedávno sa vzchopil a teraz? Na Chandlera z Priateľov je smutný pohľad, nespoznáte ho!
Zdielať na

Nedávno sa vzchopil a teraz? Na Chandlera z Priateľov je smutný pohľad, nespoznáte ho!

Zdroj: Profimedia

V dnes už kultovom seriáli Priatelia bol za vtipného fešáka, no jeho životné pády a trápenia na ňom zanechali výrazné stopy. Hoci to vyzeralo, že sa herec v poslednom období nakopol, jeho aktuálne fotografie svedčia o opaku.

Matthew Perry (53) vydal koncom minulého roka knihu o svojom živote, ktorú nazval Priatelia, lásky a ten ohromný problém.

Herec v knihe úprimne a otvorene popisuje aj svoj dlhoročný boj so závislosťami na alkohole a liekoch. Seriálový Chandler vyzeral počas propagácie svojej knihy skvelo a všetci dúfali, že sa opäť nakopol a úspech knihy ho iba povzbudí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Odvtedy prešli iba tri mesiace a fanúšikovia majú o neho opäť strach, na aktuálnych záberoch totiž opäť nevyzerá v poriadku, informuje news.com.au.

Paparazzom sa tentokrát podarilo odfotiť Perryho ako čakal pri svojom dome na dodávku s nábytkom. Herec sa zameral v tomto období na rekonštrukciu svojho bývania a vyzerá to tak, že sa popri tom opäť poriadne opustil. Niekdajší fešák bol zarastený, neučesaný a celkovo pôsobil skôr smutne, preto majú mnohí obavy o jeho zdravie. V knihe pritom sám popisuje, ako sa kvôli pretrvávajúcim závislostiam menil v Priateľoch jeho vzhľad. 

Profimedia

„Moja váha sa počas sezón v Priateľoch pohybovala medzi 58 a 102 kilami. V jednotlivých sériách Priateľov môžete vidieť, ako to bolo s mojou závislosťou. Keď som mal nadváhu, bol to alkohol. Keď som bol chudý, bol som na práškoch. A keď mám koziu briadku, je to veľa práškov,“ prezradil Perry, ktorý dokonca niekoľkokrát doslova ušiel hrobárovi z lopaty. 

Nuž, jeho fanúšikom a priaznivcom zostáva len veriť, že “do toho” opäť nespadol a za jeho biednym výzorom sú len starosti s prerábaním domu…​

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie