Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Podstúpil 40 plastických operácií, aby si splnil svoj sen: Nebudete chápať, ako vyzerá!
Zdielať na

Podstúpil 40 plastických operácií, aby si splnil svoj sen: Nebudete chápať, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Mladý muž o sebe tvrdí, že po radikálnej premene vzhľadu sa cíti konečne šťastný a nádherný, no s plastikami ešte ani náhodou neskončil. Jeho aktuálny vzhľad vás vydesí!

31-ročný model a influencer Luis Padron tvrdí, že bol v detstve obeťou šikany, a preto sa obrátil do sveta fantázie, ktorý ho fascinoval natoľko, že zatúžil byť jeho súčasťou. Jeho snom bolo vyzerať ako elf a robí všetko preto, aby sa vytúženému vzhľadu čo najviac priblížil, píše Daily Star.

Argentínčan začal svoju transformáciu v roku 2016 drobnými zákrokmi, no veľmi rýchlo bol posadnutý kompletnou premenou. Luis sám seba považuje za "plastického princa" a "transdruh" a hoci má za sebou už 40 najrôznejších zákrokov, svoj vzhľad plánuje upravovať aj naďalej. 

Profimedia

​Jednou z najnáročnejších operácií bola kompletná rekonštrukcia ďasien a brady, ktorá mladému mužovi výrazne zúžila tvár. "Vyzerám vďaka tomu viac exoticky, vystupujú mi lícne kosti a tvár má diamantový tvar, ako to poznáme pri fantazijných postavičkách," pochválil sa Luis, ktorý si následne nechal vypnúť aj kožu pod bradou. 

Ďalej má za sebou aj zašpicatenie uší, úpravu nosa, vyrysovanie lícnych kostí a čeľuste aj trvalé zosvetlenie pleti. 

"Chcem byť nádhernou bytosťou, ako sú elfovia, anjeli alebo mimozemšťania," vyhlásil Luis, ktorý sa zaregistroval do modelingovej agentúry, ktorá podobné typy ako on zamestnáva ako živú reklamu plastických chirurgov. Pre Luisa je tak výhodou, že si všetky bizarné zákroky nemusí hradiť z vlastného vrecka. Napriek tomu však minul takmer 80-tisíc libier. 

Živý elf chce v blízkej dobe riešiť aj farbu svojich očí. Hoci má doma aspoň päťsto párov farebných očných šošoviek, farbu očí si chce nechať zmeniť permanentne. Do budúcnosti plánuje aj ďalšie operácie, ktoré by mu mali zvýrazniť rysy tváre a uchovať mladú tvár čo najdlhšie. 

Uff, ani si nechceme predstavovať, ako bude tento chalan o takých desať rokov vyzerať...

Súvisiace články

Najčítanejšie