Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dramatická premena Simona Cowella: Vykašľal sa na botox, schudol 30 kíl a TAKTO vyzerá
Zdielať na

Dramatická premena Simona Cowella: Vykašľal sa na botox, schudol 30 kíl a TAKTO vyzerá

Zdroj: Profimedia

Aj muži sa boja starnutia a pribúdajúcich vrások a najslávnejší porotca talentových súťaží je toho dôkazom. Našťastie, estetické zákroky vymenil za zdravý životný štýl a dnes vyzerá neporovnateľne lepšie ako v minulosti.

Zmieriť sa s pribúdajúcim vekom je ťažké nielen pre ženy, ale rovnako tak pre mužov, špeciálne pre tých, ktorí sa pohybujú v šoubiznise. Výnimkou nebol ani 63-ročný porotca Simon Cowell, ktorý sa kvôli rôznym estetickým zákrokom a prehnanému vypĺňaniu vrások botoxom pomaly prestal na seba podobať, píše yahoo.com.

Priznal, že vyzeral ako z hororu

„Bolo tu obdobie, kedy som zašiel naozaj priďaleko. Videl som svoje fotky a vôbec som sa na nich nespoznával,“ povedal pred časom Cowell.  „Keď môj syn Eric dostal kvôli mne hysterický záchvat, bola to posledná kvapka,“ vysvetlil porotca, ktorý sa následne rozhodol pre veľkú zmenu vo svojom doterajšom živote. 

Simon sa rozhodol definitívne skončiť s estetickými úpravami, pretože mu totálne zmenili pôvodné črty. Nechal si tak odstrániť všetky výplne a rozhodol sa prijať prejavy starnutia namiesto toho, aby ich umelo zastavoval a namiesto rôznych zásahov stavil radšej na zdravý životný štýl.

Slávny porotca vylúčil z jedálnička sladké jedlá a nápoje, vyhýba sa červenému mäsu, lepku aj mliečnym výrobkom. Čo sa týka pitného režimu, pije najmä litre obyčajnej čistej vody, no raz za čas si dopraje aj pivo v malom množstve.

Profimedia

Tvorca a porotca talentových súťaží priznal, že kedysi holdoval klobáskam, hamburgerom a svojim obľúbeným presladeným tortám, ktoré mu pripravovali jeho osobní šéfkuchári.

Odkedy sa stravuje zdravo a poctivo športuje, schudol takmer 30 kíl a cíti sa neporovnateľne lepšie, hoci niektorým fanúšikom sa zdá, že je štíhly až priveľmi. Nuž, hlavne, že on sa cíti zdravo a fit, no nie?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simon Cowell (@simoncowell)

Súvisiace články

Najčítanejšie