Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hoci priznala vážnu diagnózu, hejteri jej nedajú pokoj: Neuveríte, čo slávnej herečke píšu!
Zdielať na

Hoci priznala vážnu diagnózu, hejteri jej nedajú pokoj: Neuveríte, čo slávnej herečke píšu!

Zdroj: Profimedia

Sympatickú a večne vysmiatu blondínu si ľudia obľúbili najmä vďaka seriálu Ženatý so záväzkami. V skutočnosti jej život až taký veselý nebol a najmä v posledných rokoch jej uštedril niekoľko tvrdých a bolestných rán.

51-ročná herečka Christina Applegate v minulosti prekonala rakovinu a v roku 2021 oznámila verejnosti, že trpí roztrúsenou sklerózou, čo zaskočilo jej fanúšikov.

​Dlhú dobu sa kvôli zákernému ochoreniu držala v ústraní, no teraz sa prvýkrát odkedy informáciu o chorobe zverejnila, objavila na slávnostnej udalosti Critics Choice Awards, informuje magazín People.

28. ročník udeľovania cien Critics Choice Awards sa uskutočnil v Los Angeles a Christina Applegate bola nominovaná na najlepšiu herečku za komediálne dramatický seriál Smrť nás spojí. Napriek svojej diagnóze sa rozhodla pokračovať v natáčaní a seriál dokončiť a to napriek tomu, že výrazne pribrala a má výrazné problémy s pohybom. 

Profimedia

Bojuje kvôli milovanej dcére 

Ako herečka uviedla, najväčšou oporou je pre ňu jej jedenásťročná dcéra Sadie, ktorú má s manželom Martynom LeNoblem. „Najdôležitejšou osobou na tomto svete je moja dcéra. Si oveľa viac, než si vôbec dokážeš predstaviť. Som požehnaná, že môžem tráviť každý deň s tebou,“ citoval herečku časopis US Weekly. 

Aj keď spomínané ocenenie napokon nedostala, bola za nomináciu veľmi vďačná a dojatá a určite jej to dodalo chuť a energiu bojovať ďalej a nevzdať sa! 

Profimedia

Pomáha jej humor 

„Mimochodom, som chorá. Nevšimli ste si to? Dokonca ani nenosím topánky. Mali by ste sa tomu smiať,“ povedala len tak medzi rečou, keď bola na slávnostnom odhalení svojho mena na hollywoodskom chodníku slávy. 

S humorom zareagovala aj na uštipačné správy od hejterov, ktoré jej na sociálne siete vypisovali, že si vybrala zlého plastického chirurga, lebo vraj vyzerá hrozne. 

"Môj štít humoru ma zatiaľ vždy zachránil,“ povedala Applegate a dodala, že vtipkuje o svojom stave aj preto, aby sa ľudia okolo nej nebáli byť uvoľnení a vedeli sa spolu s ňou zasmiať. Je pravdou, že ľútosť jej v takomto prípade rozhodne nepomôže. Držíme jej palce!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa hotgossipnewz (@hotgossipnewsinfo)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Access Hollywood (@accesshollywood)

Súvisiace články

Najčítanejšie