Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo sa deje s Melanie Griffith? Čerstvá jazva na herečkinej tvári vyľakala fanúšikov
Zdielať na

Čo sa deje s Melanie Griffith? Čerstvá jazva na herečkinej tvári vyľakala fanúšikov

Zdroj: Profimedia

O bývalej manželke Antonia Banderasa je známe, že bojuje proti starnutiu ako sa dá, no aktuálny detailný záber na jej tvár pravdepodobne nemá so skrášľujucími zákrokmi nič spoločné.

65-ročná americká herečka Melanie Griffith patrila v 80. a 90. rokoch medzi najúspešnejšie a najviac obsadzované herečky.

Griffith neskôr preslávili tiež prehnané plastiky, no v roku 2018 musela riešiť oveľa vážnejší problém ako pribúdajúce vrásky, pretože jej diagnostikovali rakovinu kože. Najnovšie fotografie slávnej herečky preto vyvolali obavy, či sa jej ochorenie opäť nevrátilo, píše marca.com. 

Profimedia

Pred takmer piatimi rokmi sama Melanie priznala na sociálnej sieti, že trpí rakovinou kože, pre ktorú musela podstúpiť operáciu. Ukázala sa so zalepeným nosom a informovala o svojom stave, keď jej lekári odstránili karcinóm. 

Až doteraz to vyzeralo, že sa herečka vyliečila a cíti sa dobre, avšak paparazzom sa podarilo odfotiť detail jej tváre, ktorý odhalil pomerne čerstvú jazvu na ľavom líci. Všetci teraz špekulujú, či podstúpila ďalší zákrok súvisiaci s jej ochorením, no herečka zatiaľ nič také nepotvrdila. Fanúšikovia jej napriek tomu posielajú množstvo podporných správ a veria, že bude v poriadku. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie