Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ako sa dostať čo najrýchlejšie do formy? Schudnite podľa JLo a vyhnete sa jojo efektu
Zdielať na

Ako sa dostať čo najrýchlejšie do formy? Schudnite podľa JLo a vyhnete sa jojo efektu

Zdroj: Profimedia

Ani stále krásna a sexi Jennifer Lopez nemá svoje krivky zadarmo. Snaží sa stravovať zdravo a takmer denné maká vo fitku. Ideálnu váhu si však udržiava aj vďaka pravidlám, ktoré si teraz môžete osvojiť aj vy!

53-ročná latino kráska patrí už roky medzi najpríťažlivejšie ženy sveta a vekom ako by to platí stále viac. Jennifer Lopez zreje ako víno, no úplne bez námahy to nie je. K mladistvému vzhľadu a perfektnej postave jej okrem cvičenia pomáha aj niekoľko stravovacích pravidiel, ktorým je verná už celé roky. Čo presne zahŕňa jej jedálniček a na čo nedá nedopustiť, informuje portál eatthis.com.

Deň začína zdravým smoothie 

Je zložený z ingrediencií tak, aby vám nakopol metabolizmus a vaše telo zasýtil. Samotný nápoj má menej ako 100 kalórií a je tiež plný vitamínov, vlákniny a proteínu. Vyskúšajte si zdravé ranné smoothie podľa Jlo aj vy!  

Pije litre vody 

Jeden z jej osobných trénerov, Dodd Romero, potvrdil, že Jennifer dbá na to, aby pila veľa vody a aby zostala hydratovaná. „Vypije minimálne sedem veľkých pohárov denne,“ prezradil Romero. Dodal tiež, že každé ráno začína pohárom čerstvej citrónovej vody a až potom nasleduje smoothie. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Strava bohatá na bielkoviny 

Latino diva získava bielkoviny z chudých zdrojov, ako sú vaječné bielka, kuracie, morčacie a hovädzie mäso kŕmené trávou, avšak, tie konzumuje 3-4 krát týždenne. 

Bielkoviny a zdravé tuky prijíma po zvyšok týždňa z orechov a rýb. Taktiež konzumuje celozrnné výrobky namiesto rafinovaných sacharidov a jedáva veľa ovocia a zeleniny. 

Zelenina ako základ 

Romero tiež prezradil, že medzi obľúbené druhy zeleniny JLo patrí kel, brokolica a špenát. Vyhýba sa však zelenine, ako je mrkva a kukurica, pretože prirodzene vyšší obsah cukru. 

Zdravé zásoby 

Jedným zo spôsobov, ako dodržať pravidlá zdravej životosprávy, je zabezpečiť, aby bola  chladnička vždy zásobená zdravými potravinami. 

Ďalší z jej trénerov prezradil, čo nikdy nechýba v chladničke latino krásky. "Šumivá voda, vždy ovocie a zelenina, aj keď Jen nekonzumuje priveľa ovocia. Vždy je tam zelenina ako špenát, uhorka a zeler na prípravu čerstvej šťavy, tiež vajíčka a nejaké chudé mäso,” dodal. 

Speváčka pravidelne konzumuje aj ryby, avšak lososa vyslovene nemusí. Sladké sa snaží obmedzovať, ale raz a čas si rada zamaškrtí napríklad na čokoládových sušienkach. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Bleskový chudnúci tip

Jennifer Lopez je momentálne v tej najlepšej forme, no občas aj ona potrebuje zhodiť zopár kíl, napríklad pred spoločenskými udalosťami, keď sa chce predviesť v priliehavých šatách.

V takýchto prípadoch vraj zaručene funguje nekombinovať potraviny. Ako na to?

Jennifer si jednoducho zvolí len jednu potravinu – napríklad melón, a ten konzumuje v ľubovoľnom množstve vždy, keď pocíti hlad. Výsledky po takejto „jednodruhovej diéte“ sú vraj veľmi rýchle, no podľa výživových odborníkov by sme ju rozhodne nemali držať viac dní, keďže z jednej potraviny nikdy nezískame dostatok živín pre zdravé fungovanie organizmu. Ak ale potrebujete mierne zoštíhliť napríklad do plaviek alebo do spoločenských šiat, 1-2 očistné dni vám určite pomôžu!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie