Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Týmto Johnny Depp dojal úplne všetkých: Aha, čo spravil pre ťažko chorého chlapca
Zdielať na

Týmto Johnny Depp dojal úplne všetkých: Aha, čo spravil pre ťažko chorého chlapca

Zdroj: Profimedia

Vianoce sú časom splnených prianí a slávny americký herec sa osobne postaral o to, aby to najväčšie želanie splnil svojmu jedenásťročnému fanúšikovi. Naozaj krásne gesto!

Hviezda Pirátov z Karibiku Johnny Depp (59) splnil tesne pred Vianocami želanie svojmu umierajúcemu 11-ročnému fanúšikovi Korimu, píše denník People.

Anglický chlapec Kori sa narodil so syndrómom hypoplastického ľavého srdca, čo znamená, že je celá ľavá strana jeho srdca nesprávne vyvinutá a nie je schopná správne pracovať. Z toho dôvodu chlapec absolvoval už dve transplantácie, jeho telo ale nový orgán zakaždým odmietlo. Spolu s lekármi sa Kori rozhodol, že ďalšiu transplantáciu už nepodstúpi. 

Napriek neľahkému osudu sa Kori snaží žiť tak, ako všetci jeho rovesníci. v rámci možností ako akékoľvek iné dieťa. Chlapec je obrovský fanúšik Pirátov z Karibiku a tak si založil vlastný kanál na YouTube s názvom Kraken The Box. Kori v ňom vystupuje ako kapitán Kori. 

Johnny Depp ukázal veľké srdce 

Koriho mama Pixi skontaktovala organizáciu, ktorá pomáha chorým deťom plniť ich priania, a práve vďaka nej sa o jej synovi dozvedel aj jeho idol. Depp ani chvíľu neváhal a pre svojho malého fanúšika natočil video, kde vystupuje prezlečený ako Kapirán Sparrow a celý záznam je naozaj perfektne pripravený, vďaka pohybom kamery to naozaj vyzerá, že sa celá miestnosť skutočne hojdá. 

„Veľmi rád ťa budem na YouTube sledovať, poviem aj všetkým svojim kamošom, aby tvoj kanál tiež sledovali,“ odkázal pirát chorému chlapcovi. 

Po Deppovom odkaze tak začali Korimu pribúdať fanúšikovia po tisícoch a po pár hodinách ich mal už vyše 100-tisíc, z čoho bol absolútne nadšený a to ešte netušil, že Jack Sparrow sa ozve opäť! 

;t=13s

Najkrajšie Vianoce 

Herec prezlečený za piráta tentoraz zavolal chlapcovi cez videohovor a krátko sa s ním porozprával a Korimu dokonca poslal aj darček. Keď mu prišiel balíček s hernou konzolou PS 5, nebol tam žiaden odkaz, až vyšlo najavo, že tajomným Ježiškom bol práve Depp. Kori má na svojom účte momentálne už 212-tisíc odberateľov a aj vďaka silnému gestu jeho obľúbeného herca nemusí aspoň cez Vianoce myslieť na svoje ochorenie...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa johnny depp daily (@johnnydepp_daily)

Súvisiace články

Najčítanejšie