Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Spoznali by ste dnes Kevinovu mamu z filmu Sám doma? Ťahá jej na 70 a TAKTO vyzerá!
Zdielať na

Spoznali by ste dnes Kevinovu mamu z filmu Sám doma? Ťahá jej na 70 a TAKTO vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Je to neuveriteľné, ale od obľúbenej kultovej komédie ubehlo už vyše tridsať rokov a stále sa na ňu tešíme, však? Pozrite sa, ako sa odvtedy zmenila herečka, ktorá skvelo stvárnila mamu malého Kevina.

Z Macaulaya Culkina alias Kevina McCallistera je dnes už hrdý tato rozkošného synčeka, jeho filmový otec žiaľ už nežije a z mamy bude o dva roky sedemdesiatnička. Čo poviete, spoznali by ste ju aj dnes?

Aké by to boli Vianoce bez obľúbeného filmu Sám doma? Nenechajte si ho ujsť už v piatok 23.12 a na Štedrý večer vás čaká Sám doma 2: Stratený v New Yorku. Aj tento rok bez reklamy o 20:35 na JOJke!​

„Na koho sme zabudli?“ „Na Kevina!“ Kto by si nepamätal zábudlivú mamu, ktorá nechala doma svojho syna Kevina vo filme Sám doma. Herečka Catherine O'Hara (68)  sa od čias svojej najväčšej slávy poriadne zmenila a hoci ešte nemá ani sedemdesiat, vyzerá ešte o niečo staršie.

Catherine začala svoju hereckú kariéru už v roku 1975, ale najväčšiu slávu jej priniesla práve úloha mamy Macaulaya Culkina alias Kevina vo filmovej klasike Sám doma, ktorú už žiadna z ďalších úloh neprekonala.

Rodenej Kanaďanke to zvýšilo sebavedomie, pribúdali jej ďalšie a ďalšie ponuky a snažila sa presadiť aj v iných oblastiach. Začala sa venovať dabingu, písať scenáre a so sestrou Mary skúšala aj spievať.

K estetickým zákrokom sa nepriznáva

O slávnej herečke sa hovorí, že to prehnala s botoxom, čo sa na jej mimike dosť podpísalo. Ona sama však žiadny zákrok na tvári nepriznala. V poslednom období prekvapila extrémne vychudnutou tvárou, ktorá je aj napriek kozmetickým zákrokom plná vrások a herečka tak vyzerá podstatne staršie.

Čo je na nej obdivuhodné, je jej fit postava, ktorú si aj v 68 rokoch stále udržiava pevnú a štíhlu. Pravidelne športuje, chodí na dlhé prechádzky a snaží sa stravovať čo najzdravšie.

Profimedia

​Catherine O'Hara  je od roku 1992 vydatá za dizajnéra a režiséra Bo Welcha. Majú dvoch synov, ktorých vždy chránili od pozornosti médií.

Hoci je herečka fanúšikmi za svoj vzhľad často kritizovaná a to najmä kvôli spomínanému botoxu, herecký chlebíček ju stále veľmi dobre živí a aj aktuálne sa realizuje v niekoľkých projektoch. Medzi tie najnovšie patrí účinkovanie v Central Parku a The Kids in the Hall, bude hosťovať na premiére 2. sezóny Fraggle Rock a objaviť sa má aj v niekoľkých ďalších seriáloch.

;

Súvisiace články

Najčítanejšie