Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Test osobnosti: Čo o vás prezradí štýl vášho vianočného stromčeka?
Zdielať na

Test osobnosti: Čo o vás prezradí štýl vášho vianočného stromčeka?

Zdroj: unsplash.com/kaleb-tapp

Vianočný stromček je počas najkrajších sviatkov roka pýchou každej domácnosti. Niektorí zdobia každý rok prakticky rovnako, iní zase dekorácie dopĺňajú a sledujú najnovšie trendy. Možno vás to prekvapí, ale aj ten váš stromček môže o vás veľa prezradiť!

Aká je v skutočnosti vaša osobnosť? Nájdite si v zozname stromček, ktorý je najbližšie k tomu vášmu a dozviete sa o sebe zaujímavé veci!

​Dokonale zladený 

Ozdoby rozmiestnené symetricky, farby perfektne zladené - váš stromček je dokonalý a práve taký chcete mať aj svoj život. Výber stromčeka je pre vás výzva, pretože nie každý vyhovie vašim náročným požiadavkám. Rovnako tak pristupujete aj k životným situáciám. Do ničoho sa nevrháte bezhlavo, všetko najskôr zanalyzujete a až potom navrhnete riešenie. Dokonalé, pochopiteľne. 

unsplash.com/alsu-vershinina

Farebný a netradičný 

Prečo to neskúsiť? To je motto vášho života. Radi cestujete, spoznávate nových ľudí a skúšate nové veci. Čo na tom, keď zistíte, že to nie je ono. Niekde o kus ďalej na vás určite čaká niečo pekné. Vaši priatelia na vás milujú optimistický prístup k životu, len niekedy im môže byť ľúto, že na nich nemáte toľko času, koľko by si oni predstavovali. 

Profimedia

Mix štýlov 

Na vašom stromčeku nájdeme ozdoby, ktoré naň vešala ešte vaša babička. Potom pár ďalších, čo ste zaobstarali vo výpredaji v IKEA, reťaze, ktoré vyrobili deti v škôlke, svätý obrázok z dovolenky v Taliansku a tak ďalej a tak ďalej. Ste človek, ktorý vie, čo chce. Nenecháte sa ovplyvniť okolím, vy máte vo svojich prioritách jasno. To, čo sa vám páči, pokojne vpustíte do svojho života a je vám ľahostajné, čo si o tom myslia ostatní. Oporou vám sú vaši najbližší a pre nich ste tiež schopní obetovať svoje predstavy aj pohodlie. 

unsplash.com/sebastian-coman

Biela a strieborná 

Pokiaľ na vašom stromčeku dominuje biela a strieborná, budete mať sklony k romantike. Vďaka svojej fantázii ste pre okolie zdrojom neuveriteľnej inšpirácie. Voči svojmu okoliu pristupujete citlivo a väčšina ľudí vás vyhľadáva v ťažkých chvíľkach, pretože u vás nájdu pochopenie a útechu. 

Profimedia

Stromček v kvetináči 

Malý stromček v kvetináči neznamená, že neznášate sviatky. Skôr ste pragmatický človek: prečo kupovať veľký, keď - a teraz - doplňte sami. Stojí veľa peňazí, aj tak sa potom vyhodia, deti už sú veľké, zasadíme si ho na záhradu. Stojíte nohami na zemi, ste väčšinou pokojní a nič vás nerozhádže. Na okolie môžete občas pôsobiť trochu tajomne, pretože si pustíte k telu iba málokoho. 

Profimedia

Umelý stromček 

Umelý stromček vám dáva istotu, že bude každý rok na svojom mieste, každý rok bude vyzerať rovnako, dlho vydrží a navyše neminiete zbytočne. Vy istotu v živote potrebujete. Radi jazdíte na rovnaké, preverené miesta, kupujete si rovnaký, overený strih šiat, v reštaurácii si vždy vyberáte maximálne z dvoch obľúbených jedál. Absolútne neznášate chaos, zmenu alebo nutnosť improvizovať. Vaše okolie presne vie, čo od vás môže očakávať, a tak preňho predstavujete stabilný ostrov uprostred chaotického sveta. 

Profimedia

Extravagantný 

Netradičný stromček si nedopraje len tak hocikto. Vy áno, pretože chcete počuť: "Wau, tak to som fakt ešte nikde nevidel!" Ste radi v strede pozornosti, chcete byť výrazní, iní a vždy o krok napred. Potrebujete zaujať a je vám jedno, že vaša návšteva po odchode od vás ešte na schodoch krúti hlavou a hovorí, že ten stromček je fakt úlet a že ste sa asi museli zblázniť. Priznajte sa: vás to jednoducho teší.

unsplash.com/mela-nie

Súvisiace články

Najčítanejšie