Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Objednala si vianočný stromček online, puknete od smiechu, čo jej prišlo: TO myslia vážne?
Zdielať na

Objednala si vianočný stromček online, puknete od smiechu, čo jej prišlo: TO myslia vážne?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Objednávanie vecí cez internet z neoverených spoločností je vždy riziko, a netýka sa to len oblečenia. Tu je dôkaz, že ani s vianočnými stromčekmi sa neoplatí riskovať!

Video Louise Poulter, ktoré zverejnila na TikToku sa stalo okamžite virálne. Ukázala v ňom, aký vianočný stromček si vybrala v internetovom obchode a následne ukázala, akú katastrofu jej doručili. Keď balíček rozbalila, neverila vlastným očiam, píše The Sun.

Akosi budú Vianoce užívať známe tváre?

Dnes už nie je ničím nezvyčajným, že okrem oblečenia, elektroniky či kozmetiky, si niektorí ľudia objednávajú cez internet aj vianočný stromček.  

Louise si vyhliadla krásny umelý vianočný stromček od B&M a ihneď si ho objednala, pretože sa jej veľmi páčil. Krásne vyzdobeného a hustého stromčeka sa nevedela dočkať, no keď dorazil a rozbalila ho, zamrzol jej úsmev na tvári. S obrázkom, ktorý bol v online ponuke nemal nič spoločné, takúto katastrofu teda rozhodne nečakala! 

TikTok/Louise Poulter

​Ľudí jej príspevok pobavil a mnohí sa priznali, že po niekoľkých podobných skúsenostiach s objednávaním tovaru pred Vianocami už rozhodne uprednostňujú klasické nakupovanie. Pri množstvo online objednávok sa totiž môže stať, že vám už reklamáciu pred Vianocami nestihne nikto vybaviť a tak nebudete mať ani stromček, ani peniaze...

@weeze94 B&M did me dirty ? #merrychristmas #christmastree #xmastree #xmas #xmasvsreality #xmas2022 #christmastiktok #christmascountdown ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie