Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ninu volajú Michelinka, no ona má sebavedomia na rozdávanie: Som tučná a sexi!
Zdielať na

Ninu volajú Michelinka, no ona má sebavedomia na rozdávanie: Som tučná a sexi!

Zdroj: TikTok/therealbigsexy215

Napriek tomu, že pravidelne cvičí a snaží sa schudnúť, tvrdí, že svoje veľké jednoducho miluje a odmieta ho skrývať. Neodradilo ju ani to, že ju hejteri denne kritizujú a zosmiešňujú.

35-ročná Nina, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako „Big Sexy“ je úspešnou vizážistkou, no oveľa väčšiu pozornosť púta práve zverejňovaním svojich videí na TikToku, píše The Sun.

​Som tučná, no a čo? 

Nina sa vo svojich videách predvádza v rôznych outfitoch, ktoré sú podľa mnohých absolútne nevhodné pre jej postavu. Mnohí ju za jej vzhľad kritizujú a kvôli tukovým vankúšom ju volajú Michelnka, iní zase poukazujú na zdravotné riziká jej nadváhy. 

„Nemáš doma zrkadlo?“ napísal jej jeden z komentujúcich a pridali sa ďalší. 

„Si pekné dievča, ale toto oblečenie nie je pre teba, obliekaj sa tak, aby to lichotilo tvojej postave,“ snažila sa jej poradiť ďalšia. 

TikTok/therealbigsexy215

Ninu kritické komentáre nerozhodili a naďalej sebavedomo predvádza svoje krivky napríklad aj v takýchto outfitoch a tvrdí, že sa v nich cíti ohromne sexi. Čo si o tom myslíte vy? Odkázali by ste jej niečo?

@therealbigsexy215 #plussizeedition #fashion #plussizefashion #plussize ♬ Body - Megan Thee Stallion
@therealbigsexy215 @prettylittlething @H&M Top: 4x #prettylittlething Bottom: 4x #h&m #fallfashion #fatgirlfashion #fall #fashion #style #runningerrands ♬ Paradise - Ikson
@therealbigsexy215 ? #fashion #plussize #plussizeedition #plussizefashion #torrid #plussizequeen ♬ original sound - Bigsexy
@therealbigsexy215 Today i did something……. I worked out w no faja. ? the looser my stomach gets…….it’s just very uncomfortable to jump around without it. I have to say you can see how flat my stomach is getting without it and honestly more flattering. But i have to keep one on most of the time bc without it it legit like jello. ??? faja for me is a tight bathing suit bottom. Bc i can’t deal with fajas at all!!!!!! Maybe 50 more lbs. but for now……..bathing suit bottoms??‼️ you’re so welcome ? #undergarmnets #undergarmenthack #faja #fajahack #gym #fitness #workoutplan #weightlosscheck #weightlosstransformation ♬ original sound - Bigsexy

Súvisiace články

Najčítanejšie