Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Patrila medzi najtučnejšie ženy sveta a dnes? Šialených 317 kíl je minulosť, takto vyzerá!
Zdielať na

Patrila medzi najtučnejšie ženy sveta a dnes? Šialených 317 kíl je minulosť, takto vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Kvôli obrovskej nadváhe sa dva roky nedokázala zdvihnúť z postele, no nakoniec sa pustila do boja, podstúpila operáciu, ktorá jej pomohla schudnúť, čím si zároveň zachránila život.

Christina Phillips z Mississippi mala len 22 rokov, keď sa rozhodla pre žalúdočný bypass, čiže zákrok, pri ktorom jej zmenšili žalúdok. Predtým vážila šialených 317 kíl, píše denník Mirror.

Mladá žena sa prvýkrát objavila v televíznom seriáli o chudnutí "My 600-lb Life" v roku 2012. "Som uväznená v tomto tele, v ktorom nechcem byť," povedala mladá žena, ktorá len s obrovskými problémami prešla do druhej izby a dom, v ktorom bývala neopustila kvôli nadváhe už dva roky.  

Christina dávala vinu za svoju obezitu rodičom, ktorí ju neviedli správnym smerom a nechávali ju prejedať sa fastfoodmi bez obmedzení.  

Nešťastná žena veľmi túžila schudnúť a keďže si nevedela pomôcť, oslovila lekára známeho z televíznej relácie, ktorý jej povedal, že musí nutne aspoň čiastočne zhodiť, aby ju mohol operovať. 

Christina sa po rozhovore s lekárom konečne nakopla a kompletne zmenila svoj životný štýl a keď sa dočkala aj vytúženej operácie, prešla postupne neskutočnou premenou. 

Podarilo sa jej schudnúť neskutočných 226 kilogramov a dnes váži iba okolo 80 a vyzerá ako úplne iná žena, ktorá motivuje tisíce ďalších ľudí, ktorí bojujú s nadváhou. Christina sa však priznala aj k tomu, že všetko, čím si prešla, ovplyvnilo aj jej duševný stav a kvôli neustálym obavám, že zase priberie, neváhala vyhľadať odborníka. 

Chudnúcej bojovníčke sa zmenil kompletne celý život a teraz dokonca čaká svoje druhé dieťatko. Blahoželáme, nech jej to vydrží!  

Súvisiace články

Najčítanejšie