Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Najväčší šťastlivci zverokruhu: Týchto 5 znamení sa narodilo pod šťastnou hviezdou
Zdielať na

Najväčší šťastlivci zverokruhu: Týchto 5 znamení sa narodilo pod šťastnou hviezdou

Zdroj: unsplash.com/allef-vinicius

Sú to ľudia, ktorí uspejú pri každom pohovore, nájdu v lese drahokamy alebo vyhrajú v športke. Majú tiež schopnosť užívať si život aj v tých temnejších chvíľach s úsmevom na perách a pohodou v duši. Patríte medzi nich aj vy?

Podľa mnohých astrológov majú títo ľudia viac spoločného, než je šťastie, zdieľajú tiež možno rovnaké slnečné znamenie. O ktorých piatich sa hovorí, že sú v živote šťastnejší ako ostatní?

Blíženci 

Blížencom vládne planéta komunikácie Merkúr. A pokiaľ niečo o šťastí vieme, potom je to fakt, že ho možno často docieliť skvelými komunikačnými schopnosťami a rozhovormi so správnymi ľuďmi v správny čas. „Dar Blížencov v podobe jednoduchej komunikácie je koreňom ich šťastia,“ hovorí astrologička Inbaal Honigman. „Ľudia ich majú radi a chcú ich mať okolo seba. Preto sa im vďaka ich kontaktom často v živote ponúkajú rôzne „skratky“,“ hovorí astrologička. Ostatné znamenia by mali vziať na vedomie: Využitie vizitkára môže byť vašou najväčšou príležitosťou, ako byť v živote šťastný. 

unsplash.com/omid-armin

Panna 

Panny sa často javia ako šťastné, ale ako hovorí astrologička Inbaal Honigman, toto ich šťastie je obvykle spôsobené predvídavosťou, plánovaním a organizáciou. „Vie, aké sú ich ciele a čo musia urobiť, aby ich dosiahli," hovorí astrologička o Pannách. V hre sú aj ďalšie faktory. „Panny sú skvelé komunikátorky a nadväzujú spojenie s ľuďmi celkom ľahko," dodáva Inbaal Honigman. Pri pracovnom pohovore, na prvom rande, a dokonca aj na dovolenke sa dokážu skvele vyjadrovať a očariť tak všetkých okolo seba. Preto nemôžu prehrať. 

unsplash.com/vinicius-wiesehofer

​Kozorožec

Strelec je ďalšie pracovité a ambiciózne znamenie, ktoré je často tvorcom vlastného šťastia. „Pracujú múdro a múdro využívajú svoj čas na dosiahnutie svojich cieľov,“ hovorí koučka a astrologička Linda Berry. Kozorožci sú strategickí géniovia, ktorí vedia, kedy a ako zamiešať kartami života, aby vyhrali. „Ak nie ste Kozorožec, možno sa s jedným takým budete chcieť spriateliť, pretože majú veľa šťastia na rozdávanie. Tí, ktorí sa spoja s Kozorožcami v obchodných alebo osobných vzťahoch, zažijú praktické šťastie, ktoré toto znamenie zverokruhu ponúka,“ hovorí Linda Berry. 

unsplash.com/jeremy-cai

Lev 

Levy sú srdcové, odvážne a štýlové – a neboja sa vniesť trochu šoumenstva do každodenného života. Avšak je to ich vodcovská schopnosť, ktorá ich vedie ku šťastiu. „Tí, ktorí sa narodili v znamení Leva, sa rodia s vedomím, že sú predurčení na veľkosť,“ hovorí Inbaal Honigman. Vždy očakávajú, že im do lona spadne šťastie. Toto hviezdne znamenie tiež využije každú príležitosť, aby hľadalo chvíľky šťastia. Keď sa Levovi naskytne príležitosť, nie je prekvapený a nemieni strácať čas zostavovaním zoznamov a vyťahovaním tarotových kariet,“ hovorí Inbaal Honigman. Lev sa chopí príležitosti hneď. Aj keď ich šťastie vyzerá ako dar zhora, v skutočnosti majú šťastie vďaka kombinácii optimizmu a schopností rýchleho rozhodovania. 

unsplash.com/noah-silliman

Strelec 

Strelec má šťastie na svojej strane. V skutočnosti považujú astrológovia Strelca za najšťastnejšie znamenie vôbec. Prečo je to tak? Podľa vzťahovej astrologičky Anny Kovach to súvisí so skutočnosťou, že znamenie ovláda Jupiter, planéta šťastia, hojnosti a moci. Slobodomyseľný, svetom putujúci Strelec v živote ale tiež rád riskuje, čo môže viesť k nešťastným situáciám. „Ľudia narodení v tomto znamení sú očarujúci a vplyvní,“ hovorí Anny Kovach. Veľmi rýchlo vidia príležitosti, ktoré ich môžu urobiť šťastnejšími. "Sú ale optimistickí, aby z každej situácie vyťažili maximum," hovorí astrologička. "Možno preto, že skutočne veria, že sú získajú všetko, po čom túžia. A tiež to tak je, zvyčajne uspejú."

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie