Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Veľký horoskop na november: Kto bude mať problémy vo vzťahu a koho čaká úspech?
Zdielať na

Veľký horoskop na november: Kto bude mať problémy vo vzťahu a koho čaká úspech?

Zdroj: unsplash.com/bruce-mars

Pre ktoré znamenia bude predposledný mesiac roka najúspešnejší a kto by mal zvážiť svoje rozhodnutia? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac november!

Baran 

Predposledný mesiac roku ponúka Baranom skvelý vývoj v milostnom živote aj pracovnej sfére. Šťastný sextil Marsu vám dolieva zdravé sebavedomie, vďaka ktorému sa ľahšie zoznamujete. Predovšetkým okolo 10. môžete objaviť niekoho, s kým by ste radi zašli na pohárik. Zdieľate rovnaké názory aj zmysel pre humor. Kariéra stúpa vďaka bravúrnemu uvažovaniu. Máte nápady, s ktorými môžete urobiť dieru do sveta. 

Profimedia

Býk 

Merkúr v nepeknom postavení s Uránom ovplyvňuje novembrové dianie viac, než by sa hodilo. Zadaní sú k svojmu partnerovi veľmi kritickí a do toho ich okúzli iný náprotivok. Nevery by ste ale začali čoskoro ľutovať! Kvôli citovému rozkolísaniu riskujete dlhodobo budovaný vzťah. Ani pracovná sféra neponúka priestor na oddych. Nadriadení nemajú pochopenie pre vaše inovácie. Radšej sa držte zabehnutých postupov. 

Blíženci 

Hoci je november pre Blížencov pomerne náročným mesiacom, vyjdú zo všetkých jeho skúšok víťazne. Kľúčovou témou sú medziľudské vzťahy, kde vás niekto blízky môže nepríjemne prekvapiť. Nesmúťte pre človeka, ktorý s vami nehral férovú hru. Uvoľní miesto niekomu lepšiemu. V zamestnaní vládne chaos a pôvodné plány berú za svoje. Zároveň je kvôli záťažovému postaveniu Merkúra sťažená profesná komunikácia. 

Profimedia

Rak 

Zrodenci Raka sa môžu v nadchádzajúcich týždňoch tešiť na jesennú romantiku. Vďaka Venuši vás v prvej polovici novembra neminie záplava vášnivých zážitkov. Nezadaných pozve na rande citlivý náprotivok, ktorému ale trvá, kým sa v novom vzťahu otvorí. Tiež pracovná sféra ponúka veľký rozmach. Svedomito plníte zadané úlohy a výzvy prijímate s nadšením. Najväčšou motiváciou je pre vás vidina peňazí navyše. 

Lev 

Nezadaní zrodenci Leva sa v novembri zamilujú do zlého človeka. Vaše city nie sú opätované, ale nechcete sa vzdať tak ľahko. Až v druhej polovici prestanete márniť čas a začnete si užívať. Podľa Venuše sa objaví niekto, kto je pre vás vhodnejší! Aj v zamestnaní sa do 17. novembra objavujú početné prekážky. Pracujete v zhone a úlohy po sebe nekontrolujete. A prerábanie chýb vás zdržiava. 

Profimedia

Panna 

Sľubne rozbehnutý program vyžaduje od zrodencov Panny rozumné hospodárenie s psychickými aj fyzickými silami. Okolo 10. dokonca hrozí zranenie. Zberáte slová chvály a čo si zmyslíte, to dosiahnete. Od 17. vám môže dochádzať drive. Vo vzťahoch máte šťastnú ruku v prvej polovici mesiaca. Ľahko sa zoznamujete. Aj keď z toho nemusí byť láska ako trám, zostanete kamarátmi. Každý podobný kontakt sa hodí. 

Váhy 

Milé Váhy, november je pre vás symbolom pracovného úspechu! Merkúr prináša množstvo skvelých príležitostí k rozmachu, takže môžete pred Vianocami príjemne rozmnožiť domáci rozpočet. Pokiaľ ide o financie, ste rozhodní. Ako by ste mali nos na výhodné investície. Aj milostný život žiari superlatívmi. Pozitívny sextil Venuša až do 16. novembra uľahčuje zoznamovanie a privádza vám do života zaujímavé tváre. 

Profimedia

Škorpión 

Hoci november nezačne najvľúdnejšie, vedzte, že sa dočkáte šťastného konca. Milostný život je vďaka hviezdam v rozkvete, komplikuje ho iba vaša hanba. Do 15. novembra by ste mali žiť spoločensky a mať oči dokorán. U opačného pohlavia budete bodovať. V zamestnaní budete potrebovať trpezlivosť aj nadhľad. Plány sa menia každú chvíľu, namiesto jasného harmonogramu vládne chaos. Nevzdávajte sa, uspejete! 

Strelec 

Zadaní Strelci sa v nadchádzajúcich týždňoch musia obrniť trpezlivosťou. Nie ste zvedaví na neustále sťažnosti a podivné poznámky z partnerovej strany. Atmosféra hustne hlavne okolo 11. novembra. Ani v zamestnaní nie je situácia dvakrát prívetivá. Nepáči sa vám nespravodlivé odmeňovanie a ani komunikácia v kolektíve nie je veľmi priateľská. Veľký pozor treba dať na peniaze, o ktoré sa vás niekto pokúsi obrať. 

Profimedia

Kozorožec 

Pracovná sféra ponúka zrodencom Kozorožca možnosť tučnejšej výplaty aj zaujímavej kariéry. Merkúr je v prvej polovici mesiaca vo vynikajúcom sextile s vašim znamením a otvára nové príležitosti. Či sa týkajú služobnej cesty, ďalšieho vzdelávania alebo rozjazdu vlastného podniku, nenechajte si ich utiecť. Ani milostný život nepokrivkáva. Obklopujú vás pozitívne nabité tváre, ktorých kúzlu sa dá ľahko podľahnúť. 

Vodnár 

Na začiatku novembra by ste potrebovali doliať sebavedomie. Na svet hľadíte skepticky a nezadaní Vodnári prepadajú obavám, že nikoho vhodného už nestretnú. Ale Venuša vás už čoskoro presvedčí o opaku. Od 16. novembra rastú šance na zoznámenie s lukratívnym náprotivkom. V zamestnaní sú pre november charakteristické rýchle štarty. Ľahko sa nadchnete pre nejaké novoty, ale vaše odhodlanie dlho nevydrží. 

Profimedia

Ryby 

Milé Ryby, v čerstvom vzťahu sa snažte stáť nohami na zemi a vnímať postrehy svojho okolia. V prvej dekáde ste zo svojho objavu nadšení, ale neskôr tento prvý dojem prehodnotíte. Dokonca to môže viesť k náhlemu rozchodu. Do 16. novembra vás v práci aj obchodných záležitostiach vedie intuícia. Viete si poradiť s mnohými problémami. Potom sa udalosti zadrhnú a vám nezostáva, než v sebe nájsť viac trpezlivosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie