Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Extravagantná Alex Wortex z Bez servítky: TOTO ponúka ľuďom za 30 Eur!
Zdielať na

Extravagantná Alex Wortex z Bez servítky: TOTO ponúka ľuďom za 30 Eur!

Zdroj: TV JOJ

Ak hľadáte originálne a trochu iné maškrty na halloweensku párty, možno sa inšpirujete sladkosťami, ktoré ponúka práve Alex. Tá zažiarili práve v kulinárskej šou Bez servítky so svojím nie práve každodenným menu.

Alex je raw vegánka, to znamená, že sa výlučne stravuje surovou zeleninou, neje mäso, žiadne živočíšne produkty a cukor. Napokon jej netradičné menu ste mohli vidieť práve v relácii Bez servítky

​Mnohí možno netušili, že Alex si spolu so svojím priateľom zarábajú aj tým, že pripravujú torty, sladkosti a iné výrobky práve podľa svojich receptov. Na blížiaci sa sviatok všetkých duchov a strašidiel si vymysleli špeciálnu halloweensku ponuku sladkostí. “Krabičku plnú raw zdravých (a neskutočne chutných!) sladkostí posielame aj poštou. Naše sladkosti sú skoro na nerozoznanie od tých klasických, ale s tým rozdielom že nepoužívame cukor, mlieko, ani iné živočíšne produkty. A zároveň ani žiadne umelé farbivá, či konzervanty,” opísala na instagrame maškrty Alex. Krabičku chutnými a hlavne originálnych sladkostí ponúka za 30 eur. Ochutnali by ste ich?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa WORTEXLAND (@wortexland)

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie