Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brenda z Beverly Hills sa v poslednom štádiu rakoviny nevzdáva: TAKTO teraz vyzerá
Zdielať na

Brenda z Beverly Hills sa v poslednom štádiu rakoviny nevzdáva: TAKTO teraz vyzerá

Zdroj: Instagram/Shannen Doherty

Kým mnohí sa pri boji s vážnou chorou vzdajú príliš skoro, alebo upadnú do depresií, obľúbená herečka bojuje každý deň a to dokonca s úsmevom na perách.

Shannen Doherty (51) má žiaľ rakovinu už vo štvrtom štádiu a vie, že úplne vyliečiť sa už nemôže. Herečka však bojuje ako levica a robí všetko preto, aby si život aspoň predĺžila a mohla ho prežiť čo najlepšie, pripomína express.co.uk.

Obľúbená herečka, ktorú preslávila najmä úloha Brendy Walsh v seriáli Beverly Hills 90210 skúša rôzne spôsoby, ktoré by mohli jej zdravotný stav zlepšiť a je vďačná za každý jeden deň.  

Kým v minulosti okrem tradičnej medicíny vyskúšala aj alternatívne metódy a vegánsku stravu, teraz sa zamerala na niečo ešte náročnejšie a aj riskantnejšie.

Shannen aktuálne dodržiava extrémne drsnú diétu, ktorá niektorým síce pomohla, no u niektorých onkologických pacientov môže naopak priniesť zhoršenie stavu. 

Herečka sa snaží stravovať čo najzdravšie, ukazuje ako konzumuje plody dopestované v jej vlastnej záhrade, vyrába si špeciálne zeleninové šťavy a bio zelenina tvorí väčšinu jej jedálnička. 

Na Instagrame prezradila, takúto prísnu životosprávu dodržiava už 21 dní, no po tejto dobe si dopriala aj malé „zhrešenie.“ 

„Po tom, čo som nejedla žiadne sacharidy, žiadny cukor a iba zdravé pokrmy, som sa vrhla na hranolky, chlieb a víno. Tiež som si dopriala aj dezert. Pochutnala som si, ale úprimne, pripadalo mi to ako práca. Práve teraz chcem byť tou najlepšou verziou seba samej. Nie som si istá, čo to je, ale viem, že správne stravovanie je začiatok. A kým sa vrátim k svojej čistej strave, vychutnám si ešte jeden dezert!“ odhalila svoje plány Shannen. Držíme jej palce!

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shannen Doherty (@90sdoherty)

Súvisiace články

Najčítanejšie