Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Narodila sa s veľkým fľakom na tvári, dnes je ešte výraznejší: Takto vyzerá mladá žena teraz
Zdielať na

Narodila sa s veľkým fľakom na tvári, dnes je ešte výraznejší: Takto vyzerá mladá žena teraz

Zdroj: Profimedia

Už ako malé dieťa bola pre svoj odlišný vzhľad obeťou šikanovania na škole a na sociálnych sieťach sa s urážkami stretáva dodnes. Ľudia vedia byť veľmi krutí!

22-ročná predavačka Caitlin Ounsworth z Veľkej Británie sa narodila s materským znamienkom tiahnucim sa cez jej nos až k ľavému oku, píše denník kentonline.co.uk. Dievča si zažilo ťažké detstvo, pretože sa jej všetci pre jej tvár posmievali, no smutné je, že v dospelosti sa s tým stretáva naďalej a nielen to!

Aj toto dievčatko sa narodilo iné, no jeho mama ho ľúbi najviac na svete!

Kým bola malá, fľak mal skôr svetlo červené zafarbenie, no ako dospievala, farba znamienka bola čoraz výraznejšia, teraz má farbu, ktorá pripomína červené víno. Niektorí jej dokonca na sociálne siete vypisujú, že vyzerá ako poliata vínom, niektorí sa zase posmešne pýtajú, či ju frajer doma bije.

Kým bola menšia, znamienko bolo menej výrazné ako teraz...

Profimedia

Nedávno sa dostala do veľmi nepríjemnej situácie, keď pomáhala na jednej svadbe ako servírka a jeden z hostí kvôli jej znamienku privolal doktora a to bez toho, aby si overil, čo má na tvári. 

Výrazná vínová farba znamienka je spôsobená kapilárami v koži, ktorá sa často vyvíja a zintenzívňuje počas celého života. Najčastejšie sa žiaľ tieto škvrny vyskytujú práve na tvári a hoci sa pomocou špeciálnych laserov dajú aspoň čiastočne zjemniť, úplne zbaviť sa takýchto škvŕn jednoducho nedá.

Profimedia

Caitlin je napriek tejto odlišnosti krásne a sympatické dievča a namiesto toho, aby svoj hendikep nejako pracne zakrývala, jednoducho sa s ním zmierila.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie