Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako to dopadne, keď sa seriálová hviezda vykašle na diéty? Táto svoju váhu už nerieši!
Zdielať na

Ako to dopadne, keď sa seriálová hviezda vykašle na diéty? Táto svoju váhu už nerieši!

Zdroj: Profimedia.sk

Hviezda seriálu 9-1-1 Jennifer Love Hewitt je už takmer rok spokojnou trojnásobnou mamou, ktorá sa už nemieni trápiť tým, ako vyzerá. Jej najnovšie fotky sú toho dôkazom.

Jennifer Love Hewitt patrila pred rokmi k vychyteným hollywoodskym herečkám. Kráska sa pýšila štíhlou a vypracovanou postavičkou, ktorú jej mnohé ženy závideli. Ako sama priznala, na figúre poctivo drela a dodržiavala diéty, aby spĺňala hollywoodske štandardy krásy. 

​Všetko sa však zmenilo po prvých dvoch pôrodoch. Kým mnohé celebrity sa po narodení dieťaťa dostanú rýchlo do svojej formy, u nej to išlo veľmi pomaly. Jennifer dokonca v niekoľkých rozhovoroch priznala, že na svoju pôvodnú váhu sa jej už nikdy nepodarilo dostať. A nebola to ani jej priorita. Kalórie údajne vôbec neriešila a prednejšie jej bola starostlivosť o deti. To sa nezmenilo ani po narodení jej tretieho dieťaťa na jeseň 2021. Herečka úplne prestala riešiť to, ako vyzerá a koľko váži. Po krátkej materskej však opäť začala nakrúcať seriál 9-1-1, kde sa jej kyprejšiu figúru kostyméri snažia zamaskovať voľnejším oblečením... 

Profimedia.sk

​Takto Jennifer vyzerala pred pôrodmi...

Súvisiace články

Najčítanejšie