Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávna modelka si vyrobila trapas ako hrom: Jej video z kuchyne vás dostane do kolien
Zdielať na

Slávna modelka si vyrobila trapas ako hrom: Jej video z kuchyne vás dostane do kolien

Zdroj: Instagram

Ak si potrebujete vylepšiť náladu na počkanie, určite si pozrite toto video. Je vôbec možné, aby toto predvádzala 26-ročná mladá žena? Len sa na ňu pozrite!

Väčšina z nás si určite povie, čo už len môže byť ťažké na nakrájaní uhorky, však? Veď pod dohľadom rodičov to zvládne bez problémov aj malé dieťa! Nuž, pre niekoho aj takáto banálna zručnosť zjavne nie je samozrejmosť...

Mladšia členka Kardashianiek, Kendall Jenner, sa v pokračovaní rodinnej reality šou Kardashians objavuje už len výnimočne, no zjavne to vždy stojí za to. 

26- ročná kráska, ktorá patrí medzi najlepšie platené modelky sveta, sa stala terčom posmechu kvôli videu, ktoré sa v šou objavilo. Kendall je v kuchyni za pultom a snaží sa nakrájať uhorku na kolieska pod dohľadom svojej mamy.

Dlhonohá kráska žne úspechy v modelingu a rovnako tak vlastnými podnikateľskými aktivitami, no vyzerá to tak, že takú banalitu, ako krájanie uhorky robila zjavne po prvýkrát.

Keď jej mama Chris zbadala, ako nešikovne s nožom narába, navrhla jej, že jej občerstvenie môže pripraviť ich kuchár, Kendall však odmietla a ďalej s nožom a uhorkou zápasila. Viac komentárov k tomu asi netreba, pozrite si video a pochopíte, prečo sa stalo okamžite virálne…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @kendallssmeow

Súvisiace články

Najčítanejšie