Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kardashianka šokovala nečakanou svadbou: Vážne sa v TOMTO vydala?
Zdielať na

Kardashianka šokovala nečakanou svadbou: Vážne sa v TOMTO vydala?

Zdroj: Instagram

Kým väčšina ľudí sa vydáva raz v živote, táto Kardashianka si svadobný obrad natoľko zamilovala, že svojmu vyvolenému po pár týždňoch opäť povedala "áno"!

Pritom najstaršia z Kardashianiek sa za svojho vyvoleného Travisa Bakera vydávala len nedávno! Kourtney a potetovaný fešák sa pred mesiacom v noci spontánne rozhodli, že sa zoberú priamo v Las Vegas. A tak sa aj stalo. 

​Keďže išlo o neoficiálny sobáš, dvojica sa rozhodla, že si ho zopakuje! V americkej Santa Barbare si len pred pár hodinami opäť sľúbili večnú lásku. Tentoraz už na úrade, takže sa z ich stali právoplatní manželia. Zaujímavé pritom je, že na obrade neboli prítomné ich deti, rodičia ani brunetkine slávne sestry. Dokonca aj outfit zvolila veľmi "diétny". Kourtney si obliekla krátke obtiahnuté mini šaty značky Dolce-Gabbana, dlhý závoj a pár výrazných šperkov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Metro Society (@metrosocietyph)

Dvojica má tento rok naplánovanú ešte jednu svadbu, a to priamo v Talianku, kde by mala byť poriadna veselica s celou rodinou. Vyzerá to tak, že manželia si svoju lásku poistia až tromi sobášmi, tak nech im to vydrží už naveky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Súvisiace články

Najčítanejšie