Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladá žena priznala, že sa sprchuje len raz do týždňa: Chudák tvoj manžel, píšu jej ľudia
Zdielať na

Mladá žena priznala, že sa sprchuje len raz do týždňa: Chudák tvoj manžel, píšu jej ľudia

Zdroj: TikTok/reindrrop

Vydatá žena spôsobila poriadny rozruch na sociálnych sieťach, keď popísala svoje hygienické návyky. Mnohým sa to zdá byť úplne cez čiaru a nechápu, že jej to príde v poriadku.

Reina, ktorá uverejňuje príspevky na TikToku ako @reindrop, trvá na tom, že jej manželovi neprekáža, že sa sprchuje maximálne raz týždenne, píše Daily Star. Keď ju ľudia skritizovali, rozhodla sa vysvetliť, prečo to takto robí.

Vo videu, ktoré má viac ako 2,7 milióna videní, vysvetlila, prečo sa nesprchuje častejšie.

„Prvý dôvod je časová náročnosť, kým si nastavím vodu, vyzlečiem sa, vleziem do sprchy a poumývam sa a všetky tie ďalšie veci, druhý dôvod je, že neznášam pocit mokrých vlasov a fénovať si ich nechcem, pretože neznášam zvuk fénu. Ďalší dôvod sú problémy s extrémne suchou pokožkou a ekzémom a v neposlednom rade nechcem plytvať vodou ani kozmetickými prípravkami,“ vysvetlila. 

@reindrrop Reply to @sunshinestatekris but it all boils down to the entire process being overwhelming @reindrrop #fyp #showerday #hairwash #dirtyhair #dirtyhairdontcare #notshowered ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Po tomto priznaní sa na mladú ženu spustila poriadna vlna kritiky. Ľudia ľutujú jej manžela, ktorý s ňou žije a zdá sa im úplne absurdné, že sa neosprchuje ani napríklad po cvičení. 

„Neuveriteľné, že máš čas na hodinové cvičenie, ale tri minúty na sprchu je už podľa teba strata času?“ pýta sa jeden z mnohých. 

Príliš časté sprchovanie, ak ste sa vyslovene nespotili, neodporúčajú ani odborníci, no dôkladne si umyť celé telo iba raz do týždňa je už poriadny extrém, čo poviete? Viete si to vôbec predstaviť?

@reindrrop and for anyone who is all “just say you’re lazy”. Okay. Im lazy too ? #fyp #showertok #showerroutine #notshowered #savingwater #neurodivergent #sensoryissues #dirtyhairdontcare ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R
@reindrrop Reply to @ahmutha.ahartist ya just gotta learn how to trap em @reindrrop @reindrrop ♬ original sound - Reina

Súvisiace články

Najčítanejšie