Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sexi telo môžete mať aj po štyridsiatke! Známe krásky prezradili svoje FIT triky
Zdielať na

Sexi telo môžete mať aj po štyridsiatke! Známe krásky prezradili svoje FIT triky

Zdroj: Profimedia/Instagram

Po štyridsiatke býva telo pomalšie, hormóny sa menia a metabolizmus už nepracuje tak ako v dvadsiatich. To ale ešte neznamená, že nemôžete byť v kondícii. Inšpiráciou vám môžu byť tieto celebrity, ktoré vyzerajú dokonca lepšie ako za mladších čias.

Ak chcete byť stále fit, musíte sa o telo starať, venovať sa mu a pravidelne sa hýbať. Akonáhle ale raz uvidíte výsledky, nebudete chcieť prestať. Rovnako ako tieto celebrity, ktoré zdravému životnému štýlu doslova prepadli a dnes sa môžu chváliť postavou snov. Aké je ich tajomstvo?

Diana Mórová má už po 50-tke a stále vyzerá skvelo a pýši sa top postavou!

Eva Longoria (47)

Tipli by ste si, že obľúbenej herečke už ťahá na päťdesiat? Jej mladistvý vzhľad a štíhle telo tomu rozhodne nenapovedajú. Eva Longoria prezradila, že cvičí skoro každý deň. V poslednej dobe si obľúbila hlavne trampolíny, ktorým venuje každý deň tridsať až štyridsaťpäť minút. Kombinuje ich so silovým tréningom a podľa jej slov sú výsledky vidieť naozaj rýchlo

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Jennifer Lopez (52)

Formu, v akej je Jennifer Lopez posledné dva roky, snáď nemusíme ani komentovať. Dva roky po päťdesiatke vyzerá speváčka a herečka úplne neuveriteľne. Telo snov však nemá zadarmo. Pokiaľ ide o jej kondíciu a zdravotný stav, je Jennifer naozaj starostlivá. Denne sa tak venuje nejakému pohybu, stráži si, čo jej, a pokiaľ jej to jej nabitý život dovolí, odpočíva, koľko sa dá. Miluje tanec a silový tréning. V jej cvičebnom programe nájdete hlavne drepy, výpady alebo mŕtvy ťah.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Halle Berry (55) 

Mať v päťdesiatpäťke telo ako Halle Berry, to je snáď sen každej ženy. Herečka je známa svojou vášňou pre pohyb. Nezastavila ju ani cukrovka, ktorú jej lekári diagnostikovali v dvadsiatich dvoch rokoch. Kvôli hyperglykémii dokonca upadla do kómy. Paradoxne ju práve táto choroba "dokopala" na to, aby sa pravidelne hýbala a zdravo stravovala. A výsledok je naozaj poznať. Vo svojich rokoch postavou hravo strčia do vrecka aj oveľa mladšie ročníky, stojí za tým však veľa práce. Herečka cvičí so svojim trénerom Peterom Leom Thomasom päťkrát týždenne. Tréningy sú náročné a zakaždým iné. Jeden deň cvičí s ťažkými váhami, ďalší tréning sa zase sústredí na kardio a nebráni sa ani boxu či power joge. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Jennifer Aniston (53)

Jennifer Aniston sa stala vzorom pre mnoho žien po celom svete, a to nielen kvôli svojmu ikonickému účesu. Nejedna žena ju obdivuje aj pre jej nestarnúci vzhľad. Aj ona sa ale pravidelne venuje pohybu a dbá na zdravý životný štýl. A jej trik pre štíhlu postavu? Okrem iného pravidelne skáče cez švihadlo! Denne mu venuje aspoň tridsať minút. Vráťte sa do detských čias a skúste ho tiež! 

Profimedia

Kate Hudson (42)

Trojnásobná mamička sa môže pochváliť telom bohyne. Ani v jej prípade to však nebolo zadarmo. Kate miluje zdravý životný štýl. Dodržuje metódu prerušovaného pôstu, ktorá podľa jej slov nie je pre každého, ale pomáha jej udržiavať energiu. Vyhľadáva akýkoľvek druh pohybu - chodí na prechádzky, jazdí na bicykli, venuje sa pilates. Rada vyskúša čokoľvek. Hoci si pozorne stráži, čo je, a vyhľadáva iba zdravé jedlá, nemá problém si na konci dňa dať za odmenu napríklad zmrzlinu, ktorá ju vraj robí šťastnou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson)

Súvisiace články

Najčítanejšie