Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Diétny TRIK, vďaka ktorému nepriberá: Podľa Jennifer Aniston TO zaručene funguje
Zdielať na

Diétny TRIK, vďaka ktorému nepriberá: Podľa Jennifer Aniston TO zaručene funguje

Zdroj: Profimedia

Ako to len robí, že aj po päťdesiatke má takú štíhlu a pevnú postavu? Populárna herečka prezradila, že jej pomáha tento zvláštny spôsob stravovania. Vyskúšali by ste to tiež?

Herečka Jennifer Aniston (50) nedávno pridala pridala prvú fotografiu na Instagram, ktorou spôsobila doslova ošiaľ. Mimoriadne populárnym sa stal aj ďalší príspevok, v ktorom prezradila tajomstvo svojej štíhlej postavy.

Aniston vyzerá stále fantasticky!

Diétny trik, vďaka ktorému je štíhla

Jennifer bola nedávno hosťom v známej rádiovej šou, kde prezradila, že dodržiava tzv. „prerušovaný pôst,“ ktorý je zároveň jej kľúčom k udržiavaniu štíhlej a pevnej postavy. V čom spočíva?

Ide o to, že sleduje nielen to, čo si naloží na tanier, ale tiež to, v akom čase. Prerušovaný pôst je totiž založený na čase, kedy nejete vôbec a čase, kedy jesť môžete.

U Jennifer to vyzerá tak, že sa postí denne 16 hodín (vrátane spánku) a stravuje sa iba v zostávajúcej osemhodinovke. Čiže si dá skorú večeru a na druhý deň vynechá raňajky a naje sa až okolo obeda. Na raňajky si však namiesto jedla dopraje čerstvú zelerovú šťavu a o trochu neskôr šálku kávy.

Aj keď odborníci by s princípom prerušovaného pôstu asi veľmi nesúhlasili, okrem Jennifer naňho nedá dopustiť mnoho celebrít. Vyhovuje to najmä tým, ktorí neobľubujú raňajky a väčšinou ich aj tak vynechajú.

Čo na to poviete vy? Vyskúšali by ste sa takto stravovať?

Jennifer Aniston

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie