Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vážila 140 kíl, dnes je z nej iná žena: Z jej neuveriteľnej premeny vám padne sánka
Zdielať na

Vážila 140 kíl, dnes je z nej iná žena: Z jej neuveriteľnej premeny vám padne sánka

Zdroj: Profimedia

Obezitou trpela už od detstva, no napriek tomu to dokázala zmeniť a dnes je vzorom a inšpiráciou pre mnohých ľudí, ktorí sa snažia zbaviť nadváhy.

24-ročná Destiny McDonald z Virgínie trpela od detstva ťažkou obezitou, v najťažšom období vážila až 140 kíl, no našťastie si povedala dosť a radikálne zmenila svoj život.

Jej strava bežne zahŕňala tučné jedlá, hranolky, zmrzlinu, sladkosti a množstvo sladených nápojov. Mladá žena stále priberala a cítila sa čoraz horšie nielen po fyzickej, ale aj psychickej stránke, často sa pri pohľade do zrkadla rozplakala.

„V škole sa mi všetci smiali, no namiesto toho, aby som s tým niečo robila, tak som jedla ešte viac. Zháňanie oblečenia pre mňa bola nočná mora,” cituje dnes už štíhlu ženu web walesonline.co.uk. 

Profimedia

Destiny sa napokon predsa len nakopla a rozhodla sa pre radikálny krok. Podstúpila chirurgické zmenšenie žalúdka, čo jej veľmi pomohlo a motivovalo pokračovať. Po zahojení rán postupne kompletne zmenila životosprávu a začala s pravidelným cvičením.

Šesťkrát týždenne chodila do posilňovne a zvládala stále viac. Ako jej išla váha dole, začalo ju cvičenie veľmi baviť a bola odrazu plná energie.

Kedysi obézna žena dokázala schudnúť na fantastických 66 kíl a jej jedálniček teraz obsahuje najmä veľa chudého mäsa, lososa, ryže a zeleniny. 

Profimedia

Destiny si svoj nový život natoľko obľúbila, že sa z posilňovania stal jej koníček a dokonca sa plánuje zúčastniť aj súťaže v kulturistike, na čo poctivo trénuje.

V súčasnosti hľadá trénera, ktorý by ju pripravil na prvé preteky. „Celý život som sa nemala rada, ale keď som začala s posilňovaním, našla som lásku sama k sebe, ktorú som celý život hľadala,“ dodala šťastná Destiny, ktorá sa k starému a nezdravému životu už nikdy nechce vrátiť.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie