Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zbavila sa obrovskej nadváhy, no potom prišiel šok: Pri pohľade do zrkadla sa rozplakala
Zdielať na

Zbavila sa obrovskej nadváhy, no potom prišiel šok: Pri pohľade do zrkadla sa rozplakala

Zdroj: youtube/ tlc uk

Keď máte iba miernu nadváhu, môžete schudnúť pomerne ľahko a postupne si dokážete spevniť celé telo. Pri obéznej postave a veľkej strate kilogramov, je to prakticky nemožné. Táto žena sa o tom presvedčila na vlastnej koži.

28-ročná Anna z New Jersey bojovala s nadváhou už od detstva, no po narodení detí sa z nej postupne stala morbídne obézna žena.

Anna vedela, že jej obrovská nadváha je už silná záťaž na jej celkové zdravie a priznala, že mala fyzické aj duševné bolesti. Jedného dňa sa preto rozhodla pre zmenšenie žalúdka a snažila sa postupne viac hýbať a meniť svoje nezdravé návyky.

"Chudnutie bolo spočiatku pomalé, ale pravidelná chôdza mi pomohla nakopnúť ho na vysoké obrátky," povedala Anna, ktorá schudla dokopy neuveriteľných 153 kíl, píše The Sun.   

Mladá mamička vysvetlila, že jej víťazstvo nad nadváhou malo poriadne horkú príchuť, pretože po schudnutí jej zostalo extrémne množstvo nadbytočnej kože, ktoré jej znepríjemňovalo život po všetkých stránkach.

youtube/ tlc uk

„Cítila som sa nechutne a nenávidela som svoje telo rovnako, ako keď som bola obézna,“ spomína Anna, ktorá trpela pri každom pohľade do zrkadla. 

youtube/ tlc uk

Našťastie, mladá mamička sa po dlhom trápení dočkala operácie, pri ktorej jej ovisnutú kožu odstránili a konečne sa môže tešiť z vytúženého tela a nehanbí sa obliecť aj do plaviek. Klobúk dole!

youtube/ tlc uk

 

Súvisiace články

Najčítanejšie