Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
FIT videá tejto ženy ohúrili ľudí: Keď zistíte, koľko má rokov, budete v šoku!
Zdielať na

FIT videá tejto ženy ohúrili ľudí: Keď zistíte, koľko má rokov, budete v šoku!

Zdroj: TikTok/Kerry Gold

Toto je len ďalší zo skvelých príkladov, že vek je naozaj iba číslo. Pozrite sa, v akej neskutočnej forme je táto žena. WAU!

Kerry Gold preslávili na TikToku videá, na ktorých predvádza svoju pevnú a svalnatú postavu pri naozaj náročných cvikoch. Sama priznáva, že to, čo dokáže teraz, nezvládla ani v dvadsiatke a ani v štyridsiatke.

Cvičiť môžete dokonca aj v práci, pozrite sa, ako!

Top kondička​

A teraz sa podržte, táto milovníčka cvičenia má už 52 rokov a podľa jej slov je v najlepšej kondičke, akú doteraz mala, informuje The Sun.  

Jedno z jej videí sa stalo virálne a má už viac ako 2-milióny zobrazení. Kerry ľudia doslova zasypali lajkami a pozitívnymi komentármi. Väčšina z nich bola rovnako šokovaná jej telom ako skala ako aj jej skutočným vekom. Našli sa aj takí, ktorí jej nechceli veriť, že má už po päťdesiatke.

@kerrygoldfitness My 1st vid on this account. Looking forward to making new friends on here ??#fyp #foryourpage #over50fitness #fitnesswomen #fitnessinspiration ♬ Unstoppable - Sia

 

„Si fantastická a obdivujem ťa,“ napísala jej jedna z mnohých komentujúcich, ktorá dodala, že práve táto žena je tá najlepšia motivácia, aby tiež začala s pravidelným cvičením. 

Klobúk dole, fantastická je, čo poviete?

@kerrygoldfitness Thank you to those who have followed me ? I’m looking forward to posting my tutorials ? #over50fitness #fyp #foryoupage #fitnesstips #ageisjustanumber ♬ Stronger (What Doesn't Kill You) - Kelly Clarkson
@kerrygoldfitness Yoga & stretching has to be one of the best forms of escapism .. that & being by this pool ? #over50fitness #yoga #stretching #escapism #fyp #foryoupage ♬ Rage - paaus & Lukrative

Súvisiace články

Najčítanejšie