Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Od puberty ju trápili veľké prsia, ukázala ich po zákroku: Konečne môžem žiť naplno!
Zdielať na

Od puberty ju trápili veľké prsia, ukázala ich po zákroku: Konečne môžem žiť naplno!

Zdroj: Profimedia

Väčšinu žien trápi úplne opačný problém a kvôli väčšiemu a bujnejšiemu dekoltu si neváhajú aj niekoľkokrát ľahnúť pod nôž. Táto mladá žena svojím príbehom upozorňuje na to, že veľké poprsie nie je vždy výhrou.

Kanaďanka Janel Nelson (20) sa strápila kvôli veľkým prsiam už od tínedžerských čias a celý čas snívala iba o tom, ako si ich raz nechá zmenšiť.

Nielen že ju spolužiaci kvôli nadmernému hrudníku neustále šikanovali a privádzali ju do rozpakov, trpela aj veľkými bolesťami chrbtice, mávala silné migrény a v lete zažívala hotové muky kvôli poteniu a zapareninám.

“Bolo to peklo. Zažívala som neznesiteľné bolesti, nemohla som robiť mnoho vecí, ktoré boli pre mojich rovesníkov úplne samozrejmé,” cituje Janel nypost.com.

Keď bola Janel dospelá, nevedela sa dočkať, kedy bude môcť podstúpiť zákrok, ktorý by ju tej obrovskej ťarchy zbavil. Nečakala však, že narazí na veľký problém. Navštívila totiž niekoľko odborníkov, no tí ju začali od operácie odhovárať. Vraj je ešte príliš mladá a jej hormóny sa potrebujú ešte vyrovnať, iným sa jednoducho nezdalo, že sú jej prsia až také veľké a jeden sa jej dokonca spýtal, čo by na to asi povedal jej budúci manžel.

Takto vyzerali jej prsia pred operáciou...

Profimedia

Našťastie, po niekoľkých neúspešných pokusoch našla konečne chirurga, ktorý pochopil, že má vážny zdravotný problém a operáciu jej zrealizoval. 

Svoju cestu k vytúženej operácii aj následné zotavovanie zdieľala so svojimi fanúšikmi na TikToku, aby tak podporila aj iné ženy, ktoré sa s rovnakým problémom trápia celé roky. 

„Som šťastná, že to mám za sebou, je to neskutočná úľava,“ povedala Janel a dodala, že je z výsledkov nadšená a toto rozhodnutie by urobila znova. Hoci zotavovanie trvalo takmer dva mesiace, prešli ju bolesti chrbtice, aj migrény.

Profimedia

„Zmenilo mi to život. Mám pocit, že som získala úplne nové telo. Už nie som obmedzovaná vo výbere oblečenia, môžem robiť všetko, čo som si predtým musela odopierať. Mám menšie prsia a paradoxne oveľa väčšie sebavedomie,“ dodala na záver spokojná mladá žena, ktorá podporuje aj iné ženy, aby sa nebáli a zlepšili si svoj život.

@janellynnnelson #breastreduction #beforeandafter #breastreductioncheck #surgery #reveal ♬ Praise God - Kanye West
@janellynnnelson #duet with @janellynnnelson #breastreduction #surgery #beforeandafter #breastreductioncheck ♬ original sound - Cursed Mashups

Súvisiace články

Najčítanejšie