Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Veľký horoskop na apríl: Kto pocíti napätie vo vzťahu a kto si vylepší finančný rozpočet?
Zdielať na

Veľký horoskop na apríl: Kto pocíti napätie vo vzťahu a kto si vylepší finančný rozpočet?

Zdroj: unsplash.com/eugene-zhyvchik

Pre ktoré znamenia bude štvrtý mesiac v tomto roku úspešný na poli lásky a komu sa bude dariť viac v práci? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac apríl!

Ako to, že Simona Krainová vyzerá stále tak skvelo? Toto prezradila!

Baran

Aprílová konštelácia sľubuje Baranom prosperitu a šťastie. Kňažka lásky na vás myslí hneď skraja mesiaca a po celý apríl ponúka zaujímavé kontakty. Ste spoločenskí a rozširujete okruh známych. V zamestnaní si dávate záležať na výsledku, ale okolo 10-teho vás môžu zabrzdiť problémy v kolektíve. Nemáte tendencie k výbušnému konaniu a nepríjemnú situáciu ustojíte. Myslite na svoje zdravie a príliš sa nepremáhajte.

Profimedia

Býk

Začiatkom apríla sa vaša pozornosť stáča k milostnému životu a vzťahom celkovo. Do polovice mesiaca v nich urobíte poriadok. Nechcete strácať čas s ľuďmi, ktorí s vami nehrajú férovú hru a len vás zneužívajú. Podarí sa vám tiež zbaviť energetických upírov. To uvoľní miesto pre skutočných priateľov aj novú lásku. V zamestnaní bojujete s nízkym sebavedomím. Aj tak verte, že pracovnému trhu máte čo ponúknuť. 

Blíženci

Apríl prináša do života Blížencov zmeny milostného charakteru. Proti stereotypu bojujete rovnou výmenou partnera. Vylúčené nie sú ani tajné romániky, ktorými si budete vynahradzovať to, čo nie je doma. V polovici mesiaca sa však preberiete a urobíte s takýmto životom veľkú zmenu. V zamestnaní je vám veľmi priané. Do 15. apríla si poradíte snáď s každým problémom. Vďaka tomu vám nadriadený zverí dôležitý projekt. 

Profimedia

Rak

Štvrtý mesiac roka je pre zrodencov Raka naozaj výnimočným obdobím. Venuša je v krásnom trigóne, takže vám láska znova vráti úsmev na pery a hrejivý pocit na srdce. Nezadaní majú v tomto mesiaci šancu nájsť svoju spriaznenú dušu. Pracovná oblasť je vcelku náročnou výzvou. V prvej dekáde sa celkom zapotíte, na druhú stranu vďaka tomu sa môžete kariérne vytiahnuť o stupienok vyššie. Ste ohromne húževnatí. 

Lev

Nepriaznivá opozícia Marsu ovplyvňuje vzťahy. Do 14. apríla sú napäté hlavne tie partnerské, kedy máte tendenciu prehadzovať zodpovednosť na partnerove bedrá a nepripúšťate si chybu. Pozor na výbušné správanie, pretože to by pre miláčika mohla byť posledná kvapka. Energiu stočíte k zamestnaniu, kde nenachádzate konkurenciu. Od druhej dekády sa vám ale práca začne trochu kopiť, tak sa bojíte, že vám ujde vlak. 

Profimedia

Panna

Zrodenci Panny prechádzajú náročnou fázou, keď pochybujú o úprimnosti partnerových citov. Máte pocit, že si vás drahá polovička dostatočne neváži. Skúste sa menej sťažovať a namiesto toho ísť príkladom. Vneste do rutinného života trochu romantiky a ukážte, čo by vám urobilo radosť. V zamestnaní sa stretávate s nedostatočným ohodnotením práce. Nadriadení vám tým vyjadrujú nespokojnosť s vašimi výsledkami! 

Váhy

Jar je v plnom prúde a Váhy sa pomaly ale iste vracajú do spoločenského života. Prekypujete aktivitou, vládnete dobrou náladou a vyhľadávate každú príležitosť, ako si vyraziť z kopýtka. Do 14. profitujete z priazne Marsu, vďaka ktorému hladko komunikujete s opačným pohlavím. Flirtujete a poznávate nové tváre. V zamestnaní je vaše tempo trochu pomalšie. V myšlienkach utekáte do príjemnejších miest. 

Profimedia

Škorpión

Partnerské problémy nie sú aprílovým žartíkom. Čerstvo zamilovaní Škorpióni sa dostávajú zo sklamania, po rozchode sa vám nedarí dostať späť do života. Venuša ale vidí nadchádzajúce týždne v tých najlepších farbách. Už čoskoro vás niekto presvedčí o tom, že úprimná láska existuje! V zamestnaní ale počítajte s trochu zápalnou atmosférou a pripravte sa na to, že spolupráci s ostatnými kolegami sa nevyhnete. 

Strelec

Milí Strelci, vstupujete do obdobia, ktoré môže zamotať situáciu v milostnom živote. Necháte sa lapiť do siete ľúbivého náprotivku a zabudnete, že už jednu životnú lásku máte. Snažte sa vyhnúť milostnému trojuholníku a okrem srdca pustite do rozhodovacieho procesu aj rozum. Zamestnanie hlási ideálne podmienky na rast. V prvej dekáde sa vám podarí husársky kúsok, vďaka ktorému si zarobíte tučnú sumičku. 

Profimedia

Kozorožec

Vo vzduchu visí stretnutie s dávnou láskou! Nie je vylúčené, že sa dokonca vrátite k bývalému partnerovi, prípadne môžete konečne získať srdce človeka, do ktorého ste boli kedysi platonicky zamilovaní. Postavenie Venuše prináša jednu príjemnú udalosť za druhou. V pracovnej sfére už to taká výhra nebude. Neutešená situácia vás dokonca privedie na myšlienku porozhliadnuť sa po vhodnejšom pracovnom mieste. 

Vodnár

Mars je do polovice mesiaca vo vašom znamení a dodáva dostatok energie. Na druhú stranu tvorí konjunkciu so Saturnom, preto sa veľmi neodvažujete medzi ľudí. Skôr inklinujete k osamelému programu a túžite po pokoji. Od zoznamovania sa dištancujete a prípadné nové známosti odložíte. V zamestnaní teraz platíte za sólistov a spolupráca s kolegami vám veľmi nejde. Nadriadení vám ale dajú ešte jednu šancu. 

Profimedia

​Ryby

Aprílové postavenie Venuše ukazuje na veľkú lásku! Okrem fyzickej príťažlivosti ide hlavne o duševné súzvuk. Toto vydrží! Tiež pracovná sféra hlási ideálne podmienky na rozmach. Prichádzate s originálnymi nápadmi a máte ťah na bránu. Nehľadáte dôvody, prečo niečo nejde, namiesto toho nachádzate cesty, ako to dosiahnuť. Finančné prostriedky, ktoré viete zarobiť, obratom investujete do niečoho nákladného.

Súvisiace články

Najčítanejšie