Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najväčší lámači ženských sŕdc podľa horoskopu: Na týchto mužov si dávajte pozor!
Zdielať na

Najväčší lámači ženských sŕdc podľa horoskopu: Na týchto mužov si dávajte pozor!

Zdroj: Profimedia

Ak hľadáte skutočnú lásku a trvalý vzťah, nie je to nemožné ani s mužmi narodenými v týchto znameniach. Pripravte sa však na to, že s nimi to ideálne pravdepodobne nebude!

Chystáte sa na rande s mužom, ktorý je narodený v jednom z týchto znamení? Buďte v strehu a počítajte s tým, že to s ním nebude ľahké.

Herec Jožko Vajda prezradil, čo pre neho znamená šťastie...

Strelec

Strelci nemajú v úmysle niekomu lámať srdce, ale chtiac-nechtiac sa toho dopúšťajú. Sú to muži slobodní duchom, ktorí radi zažívajú nové veci a objavujú nepoznané. Pokiaľ teda máte vzťah so Strelcom, môže sa stať, že sa nebude chcieť alebo nebude schopný sa viazať. Keď iniciujú rozchod, podmienky sú jasné a z ich hľadiska logické. Jednoducho vyrážajú na ďalšiu cestu a vy ich brzdíte. 

Profimedia

Blíženci

Blíženci sú individualistické znamenia a silná osobnosť. Veľmi ľahko sa nudia a radi sa stýkajú s ľuďmi, takže je pre nich dosť ťažké tráviť viac času so svojim partnerom. Hlboko bývajú často viazaní skôr na svoju pokrvnú rodinu, milenca berú skôr v erotickom zmysle. Randiť s nimi je pekné, ale spoľahnúť sa na nich nedá.

unsplash.com/mehdizad-mehdizadeh

Vodnár

Vodnárom ide predovšetkým o slobodu a nezávislosť. Sú ľahkovážni, čo ich núti brať veci tak, ako idú a navyše radi flirtujú, takže je pre nich problém vo vzťahu „nešmyknúť.“ Aj keď sú oddaní a verní, niekedy jednoducho prekročia hranicu a to dáva partnerstvu zabrať. Dávajú partnerovi priestor a voľnosť a to isté aj vyžadujú. 

Profimedia

​Ryby

Ryby sú, čo sa týka vzťahov, skvelí milenci, ale akonáhle z nich vypadnú, už nie je cesty späť. Môžu zraniť vaše city tým, že vás obviňujú a hrajú sa na obete, takže sa cítite zle. Môžu sa pomerne rýchlo zmeniť z milujúcich a vrelých na chladných a bezohľadných. Akonáhle sa ukáže, že dôvodom rozchodu ste vy, budú to v budúcnosti používať proti vám.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie