Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Odmietate očkovanie proti covidu? Jennifer Aniston TO povedala na plné ústa
Zdielať na

Odmietate očkovanie proti covidu? Jennifer Aniston TO povedala na plné ústa

Zdroj: Profimedia

Hviezda seriálu Priatelia rešpektuje rôznosť názorov, no pri pandémii koronavírusu by podľa nej ľudia nemali myslieť iba na seba.

Obľúbená hollywoodska herečka bola od začiatku aktívna v rámci osvety pri pandémii koronavírusu. Najskôr verejne upozorňovala na dôležitosť nosenia rúšok a dodržiavanie nariadení, teraz sa veľmi jasne vyjadrila k očkovaniu.

Jennifer Aniston si zahrala v ďalšom skvelom seriáli, vy si ju nenechajte ujsť vo filme Deň matiek už tento utorok o 20:35 na JOJke!

Jennifer Aniston jednoznačne prezentovala názor, že každý človek, ktorý môže, by sa mal dať proti ochoreniu Covid-19 zaočkovať.

Herečka neskrývala rozhorčenie nad všetkými ľuďmi, ktorí sa pridali do tábora odporcov očkovania a v rozhovore pre magazín InStyle priznala, že je maximálne sklamaná aj z mnohých svojich kolegov a priateľov.

 „Je tu stále veľká skupina ľudí, ktorí sú proti očkovaniu alebo len jednoducho nevnímajú fakty. Je to skutočná hanba,“ vyjadrila sa Jennifer a dodala, že sa kvôli tomu prestala s niektorými ľuďmi stretávať. Prekáža jej aj to, že niektorí nechcú zverejniť či sú zaočkovaní alebo nie.

„Cítim, že je morálnou a profesionálnou povinnosťou všetkých o tom informovať, pretože nie sme všetci testovaní každý deň a nie je to u všetkých podchytené,“ vyjadrila sa 52-ročná herečka, ktorá rešpektuje, že každý má vlastný názor, no mnoho názorov je podľa nej založených na strachu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aniston sa aktívne zapájala do boja proti covidu od začiatku pandémie, využívala na to aj priestor na svojom Instagrame, kde svojich fanúšikov prosila, aby chránili seba aj ostatných nosením rúšok.

"Toto jednoduché a efektívne odporúčanie bolo spolitizované na úkor ľudských životov, o tom by sa predsa nemalo vôbec debatovať. Myslite na tých, ktorí si už pretrpeli svoje počas tohto šialeného vírusu. Urobte to pre svoju rodinu. A predovšetkým kvôli sebe. Covid postihuje všetky vekové kategórie," dodala herečka, ktorá túži, aby sa naše životy vrátili späť do starých koľají a neváhala kvôli tomu pretrhnúť vzťahy s mnohými blízkymi ľuďmi a kolegami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie