Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Našli ste sa medzi nimi? Ženy narodené v týchto 3 znameniach priberajú zo všetkých najviac
Zdielať na

Našli ste sa medzi nimi? Ženy narodené v týchto 3 znameniach priberajú zo všetkých najviac

Zdroj: unsplash.com/szabolcs-toth

Ak na sebe makáte, no stále sa vám nedarí priblížiť sa k dokonalej postavičke, ktorú ste si vysnívali, možno je problém niekde inde. Verili by ste, že vplyv na vašu váhu má aj znamenie, v ktorom ste sa narodili?

Niektorí ľudia môžu zjesť čokoľvek a nijako radikálne sa to na ich váhe neodrazí. Potom sú tu takí, ktorí sa v jedle obmedzujú, pravidelne sa hýbu, no aj tak s každým jedným kilom bojujú. Ako je to možné?

Ako schudnúť do plaviek? Poradí vám fitneska Alexandra!

Niektorí astrológovia si myslia, že je to práve tým, v akom znamení zverokruhu sme sa narodili. Práve to by malo ovplyvňovať nielen jedlá, aké nám chutia, ale aj zaužívané stravovacie návyky. A tie sú kľúčom k chudnutiu alebo priberaniu... Ktorí znamenia sú najviac náchylné k priberaniu?

Býk

Dobré jedlo si radi vychutnávajú a jednoducho si ho nevedia odoprieť. Navyše sú známi tým, že ich metabolizmus je trochu pomalší, takže majú častokrát sklon k priberaniu. To ich však veľakrát netrápi a skutočne chutnému pokrmu nepovedia nie. 

Profimedia

Rak

Ak majú stres, častokrát sa stane, že siahnu práve po jedle. Je to totiž pre nich akýsi druh terapie. Práve po jedení sa cítia oveľa lepšie a spokojnejšie. 

Blíženci

Sú natoľko rozlietaní a robia toľko vecí naraz, že sa nestíhajú pravidelne stravovať alebo cvičiť. Aj preto veľakrát siahnu po rýchlom občerstvení, ktoré ich zasýti a môžu sa ďalej venovať svojim aktivitám. A práve to je dôvod, prečo majú Blíženci tiež nábeh k obezite. 

Súvisiace články

Najčítanejšie