Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Veľký horoskop na február: Kto neudrží nervy na uzde a koho čaká žiadosť o ruku?
Zdielať na

Veľký horoskop na február: Kto neudrží nervy na uzde a koho čaká žiadosť o ruku?

Zdroj: unsplash.com

Pre ktoré znamenia bude druhý mesiac roku úspešný na poli lásky a koho čaká skôr smola? Zistite hneď, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac február!

Aj sympatickú herečku Dominiku Žiaranovú môžete sledovať v obľúbenom seriáli Nemocnica. Nenechajte si ujsť nové časti vždy v utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Baran

V prvej polovici februára sa musíte dať dokopy a začať fungovať podľa poriadku. To vám v zamestnaní robí problémy. Dokonca to môže dôjsť tak ďaleko, že vám nadriadení zoberú osobné ohodnotenie alebo vás zosadia z dôležitého projektu! Po 14. 2. sa Merkúr umúdri a vaše fyzické aj duševné výkony porastú. S milostným životom opatrne. Novú lásku hľadajte radšej až v marci. Teraz nestretnete žiadnych vhodných nápadníkov.

Býk

Mesiac lásky nemôže priniesť Býkom nič iné ako zase lásku! Venuša v nádhernom trigóne spôsobí, že ste pre opačné pohlavie neodolateľní. Hlavne v závere februára zberáte lichôtky aj potešujúce darčeky. Ani v pracovnej sfére nechýba motivácia. Prekážky zdolávate akoby nič, nemierite nízko. V druhej polovici mesiaca sa vyskytnú drobné nedostatky, s ktorými sa musíte popasovať. Financie radšej držte pri sebe.

Blíženci

Cez prekážky ku hviezdam! Tak by sa dal popísať februárový program Blížencov v skratke. V čerstvom vzťahu sa vám veľmi nedarí zladiť predstavy o spoločne strávenom voľnom čase. Singles kvôli tomu striedajú objavy jeden za druhým. V zamestnaní ste ohromne motivovaní a zdá sa vám, že dokážete nemožné. Len o tom najprv musíte presvedčiť nadriadeného. Ten sa do polovice mesiaca zdráha zveriť vám dôležitý projekt.

Profimedia

​Rak

Dlhodobo zadaní Raci sa vo februári musia obrniť trpezlivosťou. Nepekná opozícia Marsu prináša do manželstva nezhody, pripadáte si nepochopení a zraniteľní. Hádkam sa snažte vyhýbať, nič tým nevyriešite. Ani v zamestnaní to nemáte ľahké. Kvôli nepremysleným krokom sa dostávate do nepríjemností a chýbajú vám argumenty pre nadriadených. Snažte sa nestrácať optimizmus, každý deň nájdite dôvod na úsmev! 

Lev

Obvykle prekypujete sebadôverou, ale v druhom mesiaci tohto roku ju na rozdávanie nemáte. V zamestnaní to drhne a cesta k vysnenému cieľu sa nepríjemne predlžuje. Na to nie ste zvyknutí! Nestrácajte motiváciu a pokúste sa vysporiadať s nepríjemnosťami dôstojne. V hre je dokonca nové pracovné miesto. Vo vzťahoch nepodceňujte dôležitosť komunikácie. Ste vzťahovační a namiesto riešenia problému úplne stíchnete.

Profimedia

Panna

Február sa pre Panny nesie v duchu kvitnúcich medziľudských vzťahov. Tie vám prinesú nádherné chvíle, nezadaným aj novú lásku. Najmä okolo 26. 2. môžete vďaka Venuši ľahšie získať pozornosť svojho idola. Návnadou sú zmysel pre humor aj vaša inteligencia. V zamestnaní zlíznete smotanu za projekt, ktorý sa obzvlášť vydaril. Do 13. 2. využívate svoje know-how na maximum. To vám prinesie nejaké eurá navyše!

Váhy

Milostný život Váh nie je tak pestrý, ako by si predstavovali. Romániky sa rozplynú ako hmla, dlhoročné spolužitie pokúša vaše nervy a nové známosti majú viac chýb, než môžete zniesť. Okolo 26. 2. stratíte trpezlivosť. Ani v zamestnaní nevládne najlepšia nálada. Pre ostré slovo nejdete ďaleko, čo sa neoplatí pri jednaní s klientmi aj vedením. Okolo 26. 2. sa spamätáte a zlepšíte si reputáciu.

Profimedia

​Škorpión

Február prinesie naplnenie do partnerského života. Ani nezadaní Škorpióni nebudú stáť bokom, pretože sextil Venuša k vám privábi nejedného ctiteľa. Hlavne okolo 26. 2. prežívate vášeň aj romantiku do špiku kostí. V zamestnaní podávate skvelé výkony na začiatku mesiaca, ale s pribúdajúcim časom sa objavujú menšie prekážky. Trochu tápete a kvôli neistote robíte chyby. Pomocnú ruku podajú skúsenejší kolegovia. 

Strelec

Druhý mesiac roku vnáša do života Strelcov túžbu po slobode. Nechcete žiť zviazaní konvenciami a predovšetkým vo vzťahoch túžite po väčšej voľnosti. Ak ste single, zažívate skvelé obdobie, kedy spoznávate množstvo inšpiratívnych tvárí. Vábia vás hlavne cudzinci, od ktorých očakávate niečo viac ako od tuzemských nápadníkov. Na pracovisku pozor na nevhodné správanie k nadriadenému. Teraz s vami nebude mať trpezlivosť.

Profimedia

​Kozorožec

Aktuálne postavenie Venuše sľubuje fantastický mesiac, kedy sa vám v milostnom živote splní nejeden sen. Platonicky zamilovaní nájdu odvahu, aby tajnú lásku oslovili. Ani pracovná oblasť nezaostáva, perspektívne Jupiter prináša skvelé ponuky, v ktorých ukážete svoje know-how. A Mars sa zase postará, aby ste mali dostatok prostriedkov na ten správny rozmach, a zaistí výhodné investície. Čo viac si priať?

Vodnár

Február je pre zrodencov Vodnára zaťažkávajúcim obdobím. Hlavne vo vzťahoch zle znášate stagnáciu a pripadáte si na všetko sami. Na druhej strane sa stránite spoločnosti, akoby ste o nikoho nestáli. Hlavu nahor, opačnému pohlaviu nie ste ľahostajní. Na pracovisku treba zmobilizovať sily, ale aj zohľadniť karty vyložené osudom. Sú záležitosti, ktoré sa neuponáhľate. Niekedy je lepšie nechať im voľný priebeh.

Profimedia

​Ryby

Merkúr v príjemnom sextile s Jupiterom vytvára v prvej februárovej dekáde skvelé podmienky pre kariéru Rýb! Napokon dostanete príležitosť ukázať, čo sa vo vás skrýva. Prilepšíte si nielen finančne, ale otvoria sa pred vami aj úplne nové možnosti. Tiež milostnému životu sa extrémne darí. Singles nájdu odvahu osloviť objekt svojej túžby, Ryby v čerstvých vzťahoch sa posunú o kúsok ďalej. Vylúčená nie je ani svadba!

Súvisiace články

Najčítanejšie