Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brucho Dary Rolins rozdelilo ženy: Majú pravdu tie, ktoré jej odkazujú, že vyzerá ako chlap?
Zdielať na

Brucho Dary Rolins rozdelilo ženy: Majú pravdu tie, ktoré jej odkazujú, že vyzerá ako chlap?

Zdroj: Instagram/DR

Dara na svojej postavičke pravidelne maká a tak sa aj rok pred päťdesiatkou môže pochváliť naozaj vysekaným telom. Touto fotkou však prekvapila!

Populárna speváčka si už za tie roky, čo sa pohybuje v šoubiznise zvykla, že sa vždy nájdu ľudia, ktorí riešia jej telo. Pre niektorých je príliš chudá, pre iných zase príliš svalnatá. Dôkazom je aj fotka, ktorú zverejnila na svojom instagrame. 

​Dara na nej pózuje v podprsenke a s odhaleným bruchom, na ktorom je vidieť, že poctivo cvičí a zdravo sa stravuje, aby ho mohla svetu vystavovať. Mnohé ženy ju pochválili, že práve na tejto časti ženského tela vidieť odriekanie a tvrdú prácu na svojom zovňajšku. Čoraz hlasnejšie sa však ozývajú závistlivé jazyky, speváčke pretrénované brucho vyčítajú. "Mne to telo príde skôr chlapské..." alebo "To je škaredé, to nie je ženské..." množia sa pod fotkou komentáre. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Každému sa páči niečo iné... Ale ten, kto poctivo cvičí vie, že dopracovať sa k takémuto bruchu, je poriadna drina! Preto nie je nič zlé na tom, ukázať svetu, ako sa dá ženské telo vyformovať k dokonalosti! 

Súvisiace články

Najčítanejšie