Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dara Rolins nepriberie a konečne prezradila, prečo: Robte to ako ona a budete štíhle
Zdielať na

Dara Rolins nepriberie a konečne prezradila, prečo: Robte to ako ona a budete štíhle

Zdroj: Instagram/DR

Hoci Dara Rolins nedávno oslávila 47. narodeniny, jej fit postavičku by chceli mať mnohé aj o dvadsať rokov mladšie ženy. Speváčka prezradila, ako ju môžete mať aj vy!

Dara je pre mnohé ženy vzorom nielen tým, ako sa oblieka, ale najmä tým, ako vyzerá. A na svoj vek vyzerá dosť dobre. Sexi blondína konečne prezradila recept, čo jej pomáha!

Dara každý svoj deň začína práve hodinou jogy. Prečo? 

​Ak by ste si mysleli, že sú to hodiny odmakané v posilke, ste na omyle! Jediné cvičenie, ktoré Rolins pravidelne praktizuje je joga. Práve vďaka nej sa cíti byť fit a pomáha jej nájsť vnútorný pokoj. Za šíhli postavičku však vďačí niečo inému. "Myslím že to, čo je v mojom prípade to rozhodujúce, čo riešim omnoho viac, než cvičenie a čo môže z tej najväčšej časti za moju postavu je jedlo. To naozaj riešim. Priznávam. V tomto smere som extrémne prísna, zodpovedná a o mojej pevnej vôli tradujú legendy. Nie, myslím to vážne, jedlo je pre mňa kľúčové téma. Všade kde som, celoročne, zhreším výnimočne a v malom. Proste nikdy neprasím. A nie je to o odriekaní jedla v obecnej rovine! Papať sa musí, a to hovorím hlavne vám, mladé žienky, ktoré viem, že ma tiež sledujete a som vám často vzorom. Mnohé ste ešte vo vývine, a preto by ste sa mali vykašľať na všetky tie ultimátne cesty, radikálne riešenia. Počúvať svoje telo a dať mu to, čo svedčí vám, nie iným," priznala otvorene Dara na Instagrame spôsob, ako docieliť super postavičku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Veľa ľudí rieši dokola moje telo, postavu. Väčšinou ide o poklony, ale píšu mi aj takí, ktorým prídem “prehnaná”??alebo naopak moc vychrtlá etc. Veď áno, pre všetky názory mám pochopenie, nikomu sa predsa nepáči všetko. Navyše, verte či neverte- srdce mi to netrhá:), skôr sa vždy pobavím a skúšam si predstaviť, či by aj mňa napadlo písať Beyonce na insta, že jej tá ritka a stehienka pekne narástli a či by nechcela menej papať, alebo sa inak obliekať a ták?. Pokritizovať, dať jej osobný pohľad, trošku jej poradiť, usmerniť. Myslím, že presne na to čaká:). Moje telo je MOJE. ( bože, jak hlboké?☝?) Vychádzam z toho, čo mi genetika nadelila, pracujem tzv. s rozdanými kartami. A aj keď mi to väčšina z vás stále neverí (nevadí:), niesú za tým ŽIADNE hodiny driny, moju postavu nemám vydrenú, jak často píšete. Mám jednoducho takú genetiku??. Bodka. A áno, osobne to vnímam ako šťastie. Keď trošku schudnem, odvodním sa, čo sa mi tu na Bali stane VŽDY, vylezú mi svaly a vyzerám jak fitneska, viem. Pred vianočným koncertom som mala nervy?a schudla som 2 kilá. Čo je pri mojej výške(170cm) dosť. To, že cvičím jógu a jógu ONLY-viete. Že som bola tu na Bali pár krát zaposilovať, zo mňa kulturistku nespravilo. Myslím že to, čo je v MOJOM prípade to rozhodujúce, čo riešim o mnoho viac, než cvičenie a čo môže z tej NAJVÄČŠEJ časti za moju postavu??je jedlo. TO naozaj riešim. Priznávam:). V tomto smere som extremne prísna, zodpovedná a o mojej pevnej vôli tradujú legendy?☝?. Nie, myslím to vážne:), jedlo je pre mňa kľúčové téma. Všade kde som, celoročne, hreším výnimočne a v malom. Proste nikdy neprasím. A nieje to o odriekaní jedla v obecnej rovine! Papať sa musí:)a to hovorím HLAVNE vám, mladé žienky, ktoré viem, že ma tiež sledujete a som vám často vzorom:)??. Mnohé ste ešte vo vývine a preto by ste sa mali vykašľať na všetky tie ultimátne cesty, radikálne riešenia. Počúvať SVOJE telo a dať mu to, čo svedčí vám, nie iným. Mňa- brať len ako inšpiráciu:)✨A verte že skúsenú a so zdravou hlavou. Niesom žiaden extrémista, len som prišla na to, že je ďaľších milión súvislostí, kde môžem uplatňovať svoje obľúbené kompromisy, ale nie pokiaľ ide o zdravie?...

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Súvisiace články

Najčítanejšie