Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľký horoskop na január: Koho čaká vo vzťahu ponorka a kto dostane lákavú pracovnú ponuku?
Zdielať na

Veľký horoskop na január: Koho čaká vo vzťahu ponorka a kto dostane lákavú pracovnú ponuku?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude začiatok nového roka úspešný na poli lásky a komu sa bude dariť v zamestnaní?

Na čo všetko sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac január!

od 10. januára sa môžete tešiť na nový komediálny seriál Hranica na JOJke!

Baran

Začiatok roka uberá Baranom energiu. Nezadaní sa márne snažia stretnúť životnú lásku. Randenie vyzerá nádejne, ale s pribúdajúcim časom zisťujete, že vám nový objekt nemá čo ponúknuť. Vplyvom Venuše vám opačné pohlavie nie je dosť dobré. V zamestnaní je od vás vyžadovaná väčšia flexibilita. Termíny aj pracovné podmienky sa menia, čo vás vykoľají. S financiami zaobchádzajte opatrne, aby ste mali určitú rezervu.

Profimedia

​Býk

Aj v novom roku pokračuje spoločenské nastavenie, ktoré podporuje Venuša v spojení s vášnivým Uránom. Prináša množstvo príležitostí na zoznámenie a hlavne v posledných januárových dňoch dodáva Býkom na dravosti. Čo bohužiaľ po celý mesiac škrípe, to je zamestnanie. Nadriadení majú pripomienky k vašim výsledkom, preto môžete prichádzať o zákazky. Narastá aj chybovosť, s ktorou si ale následne hravo poradíte.

Blíženci

Zadaní Blíženci prechádzajú náročným obdobím, keď medzi partnermi vládne ponorková choroba. Vyhnite sa poučovaniu drahej polovičky a rešpektujte jeho/jej odlišné názory. Hlavne v poslednej dekáde to medzi vami nebezpečne iskrí, takže na diskusia nie je vhodná doba. Na pracovisku sa cez rastúce nároky nadriadených dokážete preniesť. Dokonca sa vám darí vybojovať pre seba niečo málo naviac. Na konte zacinkajú „zlatky“.

Profimedia

​Rak

Atmosféra vo vzťahu nie je harmonická. Raci bojujú so vzťahovačnosťou, ktorá si nerozumie so súčasnou náladou drahej polovičky. Jej zvláštne poznámky si beriete príliš k srdcu a ľahko vás rozladia na celý deň. Hlavne na konci januára pozor na emocionálne výbuchy! V zamestnaní hľadáte cestu, ako sa dostať k lepšej výplate. Nadriadený s vami nechce diskutovať a čím viac tlačíte na pílu, tým skôr nedosiahnete svoje.

Lev

Spoločenská nálada Levov pokračuje aj v ďalšom roku! Obľuba pri opačnom pohlaví sa nedá prehliadnuť. Ľahko nadväzujete nové kontakty a Venuša sľubuje dobrodružné stretnutia. Oproti tomu v zamestnaní to nie je také ružové. Do 25. januára sa vplyvom Merkúra nemôžete dohovoriť s nadriadeným. Jeho nemiestne reči sa mu však vrátia ako bumerang. Verte v silu vyššej moci, už čoskoro sa dočkáte zaslúženého ospravedlnenia.

Profimedia

Panna

Vstup do nového roka nie je najľahší. V zamestnaní nenachádzate pochopenie pre svoje nápady, počítajte aj s častejšou chybovosťou. Nenechávajte prácu na poslednú chvíľu, pretože by ste mohli prepásnuť dôležitý termín. V poslednej dekáde ale máte šancu zlepšiť si renomé a ešte aj získať nejaké prostriedky navyše. Láska je po celý mesiac tým, čo vás ženie dopredu. Venuša sľubuje nezadaným zoznámenie s tým pravým!

Váhy

Čerstvé známosti nepokračujú tak, ako by ste si predstavovali. Hlavne posledná dekáda vám dokáže zobrať vietor z plachiet. Prestanete sa za lásku biť a necháte iniciatívu na druhej strane. Singles si od zoznamovania dajú pauzu. Na pracovisku prekypujete elánom. Ponúkajú sa vám nové príležitosti a máte dobrý pocit zo svojich výkonov. Nadriadený je bohužiaľ večne nespokojný. Nestrácajte s ním čas dohadovaním.

Profimedia

​Škorpión

Milostnému tápaniu je koniec! Vďaka priaznivému vplyvu Venuše máte jasno v tom, ktorý z nápadníkov je najbližšie k vášmu srdcu. Tešte sa na úžasné chvíle, kedy zabudnete na všetky strasti. Problémy nastávajú s plnením povinností. Chýba vám motivácia k práci, zato požiadavky nadriadených sa stupňujú. Z letargie vás prevedie až to, keď vám nadriadení nezveria lukratívny projekt, alebo vám dokonca siahnu na peniaze!

Strelec

Zrodencov v znamení Strelca čaká neviazaný mesiac, kedy si z ničoho nerobia hlavu. Medziľudské vzťahy prežívate povrchne a občas neustrážite vhodné slovo. Až spätne vás mrzí, že ste niekomu slovom aj skutkom ublížili. Výhodou je zmysel pre humor, kedy z trápnej situácie nakoniec celkom hladko vykorčuľujete. V zamestnaní sa ponúka možnosť na zvýšenie mzdy. Nadriadený je ochotný diskutovať o vyššej odmene, nie však zadarmo!

Profimedia

​Kozorožec

Zrodenci Kozorožca sa dočkajú zásadnej životnej zmeny. Ako by tento rok prišla jarná žatva s predstihom. Venuša v nádhernom trigóne s Uránom zlepšuje partnerskú súhru, nezadaným privanie do života nový objav. Okolo 12. januára nájdete odvahu a oslovíte platonickú lásku. Ani pracovná sféra vás nesklame. Hlavne v poslednej dekáde pristáva jedna skvelá ponuka za druhou. Nadriadení vás majú za svojho favorita.

Vodnár

Na začiatku roka sa vo vás bijú dve protichodné túžby. Na jednej strane by sa vám páčil pevný a perspektívny vzťah, zároveň sa nedokážete vzdať myšlienky na dobrodružstvo. Ideálneho parťáka môžete spoznať až do 23. januára a vďaka Marsu preberiete iniciatívu a pozvete ho na rande ako prvý. Pracovný život prináša psychické vypätie. Ocitáte sa v časovej tiesni, úlohy nejdú tak hladko, ako ste dúfali.

Profimedia

​Ryby

Januárová atmosféra je v láske ako na hojdačke. Hlavne čerstvo zamilované Ryby sa nemôžu vyznať v partnerových náladách. Vplyvom Marsu odkrývate netušené vlastnosti a mnohokrát prídete k záveru, že s dotyčným človekom už nechcete nič mať. Ani na pracovisku to na začiatku roka nevyzerá veľmi nádejne, ale s postupom času sa zahryznete a vaša pracovitosť vzrastie. Pri nakupovaní pozor na podvodné ponuky!

Súvisiace články

Najčítanejšie