Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jojkárska hviezdička zabodovala medzi celebritami: S jej menu chudnú tieto známe tváre!
Zdielať na

Jojkárska hviezdička zabodovala medzi celebritami: S jej menu chudnú tieto známe tváre!

Zdroj: TV JOJ

Aktuálne je medzi viacerými celebritami veľmi vychytená krabičková diéta. Hoci ich ponuka niekoľko firiem, ani jedna nie je taká úspešná ako tá, ktorú ponúka Denisa!

Denisu Stefanovú si možno pamätáte z pútavej kulinárskej šou Bez servítky, kde nemala konkurenciu a vyhrala. Nie div, keďže jedlo a jeho príprava je jej vášeň.

  • ​Aj preto sa sympatická športovkyňa pustila do podnikania s krabičkovou stravou, ktorú ponúka v Bratislave a okolí. Na výber máte z niekoľko menu, takže ulahodí aj tým najnáročnejším klientom. A práve vďaka jej vyváženej strave sa vám podarí schudnúť, no zároveň si na jedle aj pochutnať. Denisa už v spomínanej šou Bez servítky dokázala, že vie uvariť tak, aby chutilo naozaj každému a spokojní zákazníci sú dôkazom! Aktuálne si na jej lahodnom menu pochutnáva hneď niekoľko známych tvárí, ktorí naozaj nešetrili chválou. Jasmina Alagič, Rytmus, Gabika Drobová aj modelka Mária Zelinová sú na jej krabičkovej strave. 

Instagram

Instagram

​Dôkazom, že jej jedlo je naozaj dobré a chutné je aj fakt, že bola to práve Denisa, ktorá sa spolupodieľala na príprave jedla pre pápeža, ktorý pred pár týždňami navštívil Slovensko. 

Súvisiace články

Najčítanejšie